Hujber Ferenc Harsányi Levente színész Stohl András apás szülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész már alig várja kisfia születését. A gondoskodó kispapa ugrásra készen várja, hogy párjával a szülőszobára siethessen.

A férfiak nem vallják ugyanazt a véleményt az apás szülésről. Hujber Feri, ha tehetné, meg is szülné párja helyett kisbabájukat. Harsányi Levente azonban biztos benne, hogy ami a szülőszobában történik, attól ő kikészülne. Stohl András viszont áll elébe a feladatnak.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

„A két nagylányom születésénél nem voltam bent, de Francinál már igen. Életre szóló élmény volt, amit javaslok minden apukának! Törölgettem Ancsika homlokát, fogtam a kezét, együtt üvöltöttünk" –magyarázta lelkesen András, aki attól retteg, hogy színházi munkái miatt esetleg nem tud jelen lenni a szülőszobán.

Ilyen cuki kisbaba volt ByeAlexhttp://www.life.hu/csalad/20140606-byealex-enekes-betoltotte-a-30-eletevet-es-megmutatta-milyen-volt-kisbaba-koraban.htmlMa van ByeAlex születésnapja! 30 éves lett - ebből az alkalomból pedig megmutatta, milyen is volt ő picike emberként.Család--Harsányi Levente nem tervez apás szülésthttp://www.life.hu/csalad/20140605-harsanyi-levi-musorvezetonek-kislanya-lesz-akit-lillanak-fognak-hivni-de-a-szuloszobara-nem-megy-be.htmlA műsorvezető alig várja, hogy megszülessen kislánya, akinek már nevet is választottak párjával. A szülőszobát azonban nagy ívben elkerüli a vagány apuka.Család--Hatalmas veszteségek érték Adáthttp://www.life.hu/csalad/20140523-pinter-adrienn-ada-musorvezeto-par-honap-alatt-elvesztette-dedmamajat-nagypapajat-es-nagymamajat.htmlAda néhány hónap leforgása alatt vesztette el a nagyszüleit és a dédnagymamáját. A műsorvezető nehezen tette túl magát a sokkon.CsaládFotó: Rostás Bianka/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.