Sarka Kata gyermekeivel jótékonykodott

Forrás: redlemon -
Sarka Kata adomány jótékonykodás Máltai Szeretetszolgálat Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztáranyuka gyermekei menő játékaikat ajánlották fel a rászorulóknak.

Sarka Kata és Hajdú Péter gyermekei egy teljes délelőttön keresztül válogatták azokat a játékokat, amelyeket aztán nehezebb sorsú gyerekeknek ajándékoztak a Máltai Szeretetszolgálat és a Jófogás közös adománygyűjtő akciójában. Noémi lemondott a „csajos" biciklijéről és még sok más holmiról, egyedül a kék elefántot nem volt szíve elereszteni, azt még szorongatná egy kicsit esténként. Kárpótlásként Noncsi rögtön felajánlott egy másik plüssállatot, bátyja, Dávid pedig azt a mozdonyát dobta a gyűjtőládába, ami sokáig volt a kedvence.

Forrás: redlemon

„Hagytuk, hogy a gyerekek válogassák ki, mi az, amit odaadnak a társaiknak. Szinte minden a kosárba került" – mesélte a hatalmas pakkot cipelő Sarka Kata. „Noncsi és Dávid szerencsére nem irigyek, nem ragaszkodnak görcsösen a tárgyaikhoz, ez számukra is tanulságos program volt. Anyaként pedig azt mondom, hogy ha gyerekeken lehet segíteni, kötelességünk, hogy megtegyük" – tette hozzá a kétszeres anyuka.

Bódi Sylvi bejelentkezett az álomnyaralásbólhttp://www.life.hu/bulvar/20140619-bodi-sylvi-modell-bali-szigetere-utazott-szorfozni.htmlSylvi éppen Bali csodálatos szigetén tengeti az idejét szörfdeszkája kíséretében, amellyel újra megtalálták a közös hangot. TV + Bulvár--Kiszel Tünde gigadekoltázst villantotthttp://www.life.hu/bulvar/20140619-kiszel-tunde-a-budaorsi-bobpalyan-mutatta-meg-hatalmas-melleit.htmlÚgy tűnik, Kiszel Tündét egyáltalán nem zavarja, ha a férfiak a Facebook-oldalán tesznek neki ajánlatokat. Sőt, lehet, hogy éppen ez a cél... TV + BulvárOrigoSzakított Szávay Ági és DJ Dominiquehttp://www.life.hu/bulvar/20140619-szavay-agi-teniszezo-es-dj-dominique-varkonyi-attila-szakitottak.htmlVége a 25 éves teniszezőnő és a 49 éves lemezlovas kapcsolatának - a hírt Várkonyi Attila, azaz DJ Dominique erősítette meg.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.