Szávay Ágnes teniszsztár Várkonyi Attila szerelem szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vége a 25 éves teniszezőnő és a 49 éves lemezlovas kapcsolatának - a hírt Várkonyi Attila, azaz DJ Dominique erősítette meg.

"Nagyon sajnálom, hogy így alakult" - mondta DJ Dominique a Blikknek. A férfi azt is hozzátette, hogy barátok maradtak a teniszezővel, sőt különböző projekteken is együtt dolgoznak, ráadásul nem egy harmadik személy miatt szakítottak.

"Gyönyörű és tartalmas fél évet ­töltöttünk együtt Ágival. Életem érzelmileg legintenzívebb időszaka volt. A kapcsolatunkkal több lettem, Ági nagyon sokat jelent nekem" - árulta el a BorsOnline-nak a lemezlovas, aki azt is elmesélte, hogy épp életének egy rossz periódusát éli. Nem voltak köztük viták sem, egyszerűen csak megbeszélték, hogy vége.

Idén februárban derült ki, hogy együtt vannak. Hatalmas volt a boldogság, DJ Dominique azt nyilatkozta, majdnem ötven évet kellett várnia arra az érzésre, amely kitöltötte. Már a családalapításról is nyilatkozott áprilisban, ezért is váratlan a szakítás híre.

Itt még nagy volt a boldogság... Forrás: Red Lemon Media

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.