Újabb fejlemény a Madeleine-ügyben: 4 gyanúsítottat hallgatnak ki

Forrás: AFP/Carl De Souza -
gyanúsított rendőrség szemtanú eltűnés Portugália nyomozás fejlemény Madeleine McCann eltűnése Madeleine McCann
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Négy gyanúsítottat hallgatnak ki kedden a portugál rendőrségen az eltűnt skót kislány, Madeleine McCann ügyében.

Ahogy a Life.hu is megírta, eddig a heroinfüggő Euclides Monteirót gyanúsították a 2007-ben Portugáliában eltűnt skót kislány, Madeleine McCann ügyében. Legutóbb pedig arról számoltunk be, hogy egy nő, Clara Corrigan azt állítja, miközben egy Shane Leighton nevű férfi rátámadott egy késsel, azt kiabálta, hogy ő ölte meg Maddie McCannt is. Most pedig itt egy újabb szál: négy gyanúsítottat hallgatnak ki Portugáliában a brit rendőrség kérésére.

Forrás: AFP/Carl De Souza

Annyit tudni, hogy három portugál és egy orosz állampolgárról van szó. Utóbbi állítólag Praia da Luzban lakik - Madeleine 2007 májusában itt veszett el. Korábban, a nyomozás első szakaszában egyébként már kihallgatták az oroszt a témával kapcsolatban, akkor semmi gyanúsat nem találtak.

A héten még nyolc szemtanút hallgatnak meg a rendőrségen.

A kislány a saját ágyából tűnt el, miközben szülei egy közeli étteremben vacsoráztak a barátaikkal. A kisgyerek utáni nyomozást egy éve indította újra a brit rendőrség. Márciusban közölték, hogy egy ott nyaraló brit családok lánygyerekeit 2004-2006 között molesztáló betörőt keresnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.