Hujber Ferenc terhesség szülés várandós Béres Alexandra Mádai Vivien Tölgyesi-Khell Cynthia kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tölgyesi-Khell Cynthia elárulta, vízben szeretné világra hozni kislányát, Mádai Vivien apás szülést tervez, Béres Alexandra pedig hosszú vajúdásra számít.

Hamarosan sztárbabák sora születik majd. A várandós anyukákat arról kérdeztük, hogyan tervezik a nagy napot, és igénybe vesznek-e valamilyen különleges segítséget a vajúdáskor.

Forrás:Hámori Zsófia/Life.hu

Tölgyesi-Khell Cynthia éppen férje, Hujber Feri mellett ült, amikor elértük telefonon. A kismama, aki nemrég egy újság hasábjain mutatta meg szexi pocakját, már alig várja, hogy megszülessen a kislányuk.

„Jelenleg a 6. hónapban vagyok és jól érzem magam. Az első időszak nehezebb volt, mint anno Noellel, mert sokszor volt hányingerem és a hangulatom is hullámzott. A második trimeszterben többet ettem és fel is jött rám pár kiló, de közben ugyanúgy edzettem, zumbáztam, salsáztam, mert a mozgás jólesett. Most pedig a harmadik szakaszban kiegyensúlyozott az állapotom, jól érzem magam. A szüléstől picit félek, mert Noel császármetszéssel született, ezért nem tudom, milyen átélni a természetes szülés folyamatát. Most úgy tervezzük, hogy vízben fogom világra hozni a kislányunkat, ha ő is és a természet is így akarja" – mondta Cynthia, akinek férje, Hujber Feri már elmondta: biztos, hogy bent lesz kedvese mellett a szülőszobán.

Forrás: facebook/Mádai Vivien

Mádai Vivien majd' kicsattan az energiától és nagy pocakkal is ugyanolyan tevékeny, mint a terhessége előtt.

„A 7. hónapban járok és éppen most gondolkodtam azon, hogy nagyon jól viselem a terhességem: strandra járok, a költözésünket vezénylem, teszek-veszek. A szüléstől egyáltalán nem félek, sosem féltem. Azt gondolom, elég jó a fájdalomtűrő képességem és bár tudom, nem lesz egy leányálom, nem rettegek tőle. Apás szülést tervezünk a párommal. Először voltak bennem kérdések ezzel kapcsolatban, aztán úgy döntöttem, hogy segítség lehet a párom jelenléte, és nem szeretném őt megfosztani ettől az élménytől. Az őssejtlevételt is tervezzük, hiszen ma már több mint 80-féle betegség gyógyítható vele és folyamatosan fejlődik ez a tudományág, ezért ez nem is volt kérdés számunkra" – mondta Vivien.

Forrás: Flow PR

Béres Alexandra nem hazudtolja meg magát és az aktív kismamák életét éli, heti rendszerességgel edzést tart még most is, amikor már a harmadik trimeszterbe lépett.

„A 26. hétben járunk a kisbabámmal, aki október közepén fog megszületni. Nagyon jól érzem magam még a melegebb napokon is. Tele vagyok energiával, jó a kedvem és rengeteg időt töltök a kislányommal, aki már nagyon várja a testvére érkezését. Az első gyermekem természetes úton jött a világra és most is ezt szeretném, de a végső döntést majd az orvosom hozza meg. A férjem bent lesz, apás szülést tervezünk. Az első szülésemnél 12 órát vajúdtam és bevallom, nem számítottam rá, hogy ennyire nehéz lesz. Fel vagyok készülve a fájdalomra és remélem, most egy pár órával kevesebb lesz majd a vajúdásom. Epidurális érzéstelenítést nem kérek, mert az orvosom azt mondta, amiatt úgy legyengülnének az izmaim, hogy nem tudnám természetes úton megszülni a kislányom" – mondta Szandra, aki barátnőjével, Jaksity Katával elmesélte a Life.hu-nak, milyen trükköket vet be, hogy a terhessége alatt is fitt maradjon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.