Eva Mendes Ryan Gosling gyermekét hordja a szíve alatt?

Forrás: AFP -
Ryan Gosling terhesség Eva Mendes gyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy angol bulvárlap értesülései szerint Eva Mendes hét hónapos terhes, és még a gyermek születése előtt szeretne összeházasodni Ryan Goslinggal.

A világ egyik legszexibb férfija úgy tűnik, hamarosan apuka lesz, és így nők millióinak a szívét töri össze – már ha hinni lehet az OK! magazin forrásainak. A hír szerintünk több sebből is vérzik, hiszen a sztárpár igencsak hullámvölgyekkel teli kapcsolatban él. A forgatókönyv általában a következő: az egyik pillanatban még a házasságukat rebesgetik, a következőben pedig már a szakításuktól hangos a média. Eváról viszont már hónapok óta nem készült hivatalos fotó, úgyhogy előfordulhat, hogy valójában hatalmas pocakját rejtegeti.

Forrás: AFP

Egy bennfentes személy azt állítja, a színésznő már régóta készen áll az anyaságra, és egy megvalósult álom számára, hogy Ryannel oszthatja meg ezt az élményt. Ezt mindenképp meg tudjuk érteni...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.