sztárpár Ryan Gosling Eva Mendes párkapcsolat színész féltékenység felnőtt szakítás veszekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valljuk be, elképesztő teher lehet Ryan Goslinggal járni. Nem csoda, ha rányomja a bélyegét egy kapcsolatra, hogy a világon nők milliói tartják a pasidat a legszexisebb férfinak. Ez még egy olyan szexbombát is kihoz a sodrából, mint Eva Mendes. Úgy tűnik, Ryan pedig ráunt a folyamatos hisztire.

Nem egy cikkünkben írtunk már arról, hogy gáz van Gosling és Mendes között, eddig azonban csak remélni mertük, hogy igazak a pletykák. Most azonban úgy tűnik, fellélegezhet a nőtársadalom, Ryan Gosling ugyanis hamarosan szingli lesz - adta hírül a Daily Mail.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Mendes hiába őrületes szexszimbólum, épp olyan 'magabizonytalan' és féltékeny, mint bármely más nő. Kétségbeesését ráadásul csak fokozza, hogy míg ő már negyven körül mozog, és családot szeretne, addig párjának esze ágában sincs gyermeket vállani. Egy korábbi cikkünkben éppen ezért jósoltunk nekik alig egy évet. És lám-lám, igazunk volt.

Eva ráadásul okkal féltékeny a kedvesére, Ryan ugyanis szebbnél szebb színésznőkbe szeret bele a fimvásznon, és általában a valóságban meg is hódítja őket. Mondjuk ők is épp így jöttek össze, ez azért árulkodó jel lehetett volna Eva számára. Így most tart a folyamatos hisztizés, a féltékenykedés, a hívogatás, és a férfi folyamatos ellenőrzése, így nem csoda, hogy Gosling úgy véli, már csak a szentlélek tartja össze ezt a kapcsolatot. Mi persze örülünk neki, hogy újra esélyesek leszünk Mr. Gosling szívére.

Így árulja el testük a világsztárokathttp://www.life.hu/szeress/20131102-ryan-gosling-megan-fox-michelle-williams-brian-austin-green-sztarok.htmlPasivélemény: "Nehéz tökéletes férfinak lenni"http://www.life.hu/szeress/20131031-pasivelemeny-ezert-nem-birja-a-pasid-ha-sikeres-vagy-ma.htmlEzért nem bírja a pasid, ha sikeres vagyhttp://www.life.hu/szeress/20131026-a-ferfiak-kudarckent-elik-meg-ha-a-parjuk-sikeresebb-naluk.htmlSzexpótlás vagy érzelmi kielégülés? (18+)http://www.life.hu/szeress/20131030-a-szex-hianya-a-szexhiany-az-erzelmi-kieleguletlenseg-a-szingliseg.htmlIntelligens orgazmus novellával (18+)http://www.life.hu/szeress/20131029-deaki-timea-brigitta-az-intelligens-maszturbalasrol-az-olvasasra-kialakulo-izgalmi.htmlNincs orgazmusod? Attól még nem vagy frigidhttp://www.life.hu/szeress/20131026-gyori-szilvia-szexualpszichologus-a-frigidsegrol-es-az-egyejszakas-osszejarasokrol-ir.htmlSztárok, akiknek a durva szex lett a vesztük (18+)http://www.life.hu/szeress/20131026-david-carradine-nelson-rockefeller-kiraly-tamas-james-donald-mcconaughey-sztarok.htmlPasit szeretnél? Viselj pirosat!http://www.life.hu/szeress/20131025-egy-felmeres-szerint-az-elso-randin-piros-ruhat-viselo-nok.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.