Belevaló kiscsaj Palya Bea lánykája

Lili kislány Kapolcs Palya Bea énekesnő Művészetek Völgye
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét kislányával fesztiválozott Palya Bea. A kis Lili egy év alatt nagyot nőtt és ugyanolyan szép és mosolygós tünemény, mint híres édesanyja.

Ahogy a Life.hu is megírta, ismét vár mindenkit Kapolcson a Művészetek Völgye fesztivál. A hagyományokhoz híven idén is megnyílt a Palya Udvar, ahol Palya Bea és zenésztársai különféle zenés programokkal várják a fesztiváli sokadalmat. Tavaly a Life.hu újságírója megcsodálta Bea akkor nyolc hónapos kislányát, akit egy év elteltével ismét magával vitt mesés udvarába a büszke anyuka.

Forrás: facebook/Palya Bea

„Liliána hercegnő visszatért udvarába" – írt a kép alá Bea, mi pedig elolvadtunk a lányok láttán.

5 nő, aki nem tudta, hogy sorozatgyilkoshoz ment férjhezhttp://www.life.hu/csalad/20140626-5-no-aki-nem-tudta-hogy-sorozatgyilkoshoz-ment-ferjhez.htmlHa valaki vonzódik egy veszélyes emberhez, így például egy sorozatgyilkoshoz, az egy diagnosztizált betegség. A neve: hybristophilia. Ez a betegség leggyakrabban nőknél fordul elő, de a diagnózist felállítani ebben az esetben nem könnyű.CsaládOrigoBizarr! Itt a terhességi öv férfiaknakhttp://www.life.hu/csalad/20140725-furcsa-kutyut-terhessegi-ovet-dobtak-piacra-amivel-a-ferfiak-is-atelhetik-a-terhesseg-elmenyet.htmlFurcsa kütyüt dobtak piacra, amelynek segítségével a férfiak is átélhetik a terhesség élményét.Család--Az Avatar sztárja, Zoe Saldana két babát hord a szíve alatthttp://www.life.hu/csalad/20140725-zoe-saldana-az-avatar-sztarja-ikreket-var.htmlA színésznő és férje, akivel egy éve házasok, ikreket várnak – tudta meg az Eonline.com. Gratulálunk a párnak!Család

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.