Második babájával várandós a Gyűrűk ura sztárja, Liv Tyler

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris -
anyaság David Beckham terhesség Gyűrűk ura Justin Theroux Liv Tyler kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liv Tyler 37 éves amerikai színésznő és brit barátja, Dave Gardner szülők lesznek. Livnek már van egy kilencéves fia, Milo előző férjétől, Royston Langdontól.

Hamarosan ismét anya lesz Liv Tyler. A színésznő jelenleg David Beckham legjobb haverjával, Dave Gardnerrel randizik, és úgy tűnik, a párocska szülői örömök elé néz. Még a múlt hónapban bikiniben kapták lencsevégre a színésznőt spanyolországi nyaralása során és mintha már gömbölyödött volna a pocakja – írja a US Magazine.

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

A szerelmeseket egyébként Kate Moss mutatta be egymásnak, Dave egyszerűen tökéletes Livnek – ujjongott egy bennfentes. Steven Tyler lánya a minap Justin Theroux-val - akivel egyébként korábban összeboronálták őt a lapok - és Beckhammel ebédelt, és amikor elhagyta az éttermet, nem győzte rejtegetni pocakját a kíváncsi szemek elől. Az erről készült fotót ITT tudod megnézni!

Néhány kismama még a külföldi sztárvilágból

Mila Kunis májusban jelentette be, hogy babát vár szerelmétől, Ashton Kutchertől. Zoe Saldana, az Avatar sztárja ikreket hord a szíve alatt. De jön a baba Kelly Rowland énekesnőnél és Vlagyimir Klicskó párjánál, Hayden Panettiere színésznőnél is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.