Mi már tudjuk, hogy nézne ki Katalin és Vilmos kislánya

Forrás: AFP/Chris Jackson -
terhesség Katalin hercegnő kislány Vilmos herceg György herceg
Cambridge hercege és hercegnője hétfőn hivatalosan is megerősítették, hogy úton van a második baba. Mi eljátszottunk a gondolattal, hogyan festene a csöppség, ha kislány lenne. Íme, az eredmény.

Kedvenc hercegi párunk nem akarta tovább titkolni a nagy hírt, miszerint jön a következő kis trónörökös a családban. Katalin a terhesség elején jár, valószínű, még a 3. hónapon sincs túl. A számítások szerint áprilisra érkezhet a baba, akinek nemét egyelőre nem tudni. A Life.hu olvasóinak többsége, 58 százaléka egy friss szavazás szerint azt szeretné, ha kislányt hozna világra Katalin. Így egy alkalmazás segítségével megalkottuk a „kicsi Katalint." Íme:

Forrás: http://makemebabies.com


Korábban, még a kis Gyuri születése előtt egy dél-afrikai genetikus próbálta előrevetíteni, hogyan fest majd Katalin és Vilmos leendő gyermeke.

Megszólalt Vilmos herceg: "Katalin jól van"http://www.life.hu/csalad/20140908-vilmos-herceg-elso-nyilatkozata-miutan-bejelentettek-katalin-hercegno-terhes-masodik-gyerekukkel.htmlKatalin hercegnő - az első terhességéhez hasonlóan - a másodikat is nehezen viseli és reggeli rosszullétek gyötrik. A kismama hétfőn Vilmossal tartott volna egy hivatalos eseményre, ahova a herceg végül egyedül érkezett.Család--Könnyezve emlékezett Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/news/20140805-katalin-hercegno-vilmos-herceg-es-harry-herceg-az-elso-vilaghaboru-hosi-halottjaira-emlekezett.htmlKerámiapipacsot ültetve emlékezett meg az első világháború hőseire Cambridge hercegnéje, Vilmos és Harry herceg.News--Lady Diana frizuráját szeretné Katalin hercegnő?http://www.life.hu/trend/20140804-katalin-hercegno-frizuravaltason-gondolkodik-lady-diana-fele-hajat-vagatna-maganak.htmlÉvről évre övé a legszebb hajkorona, amelyet nők milliói kérnek a fodrászuktól világszerte. Katalin hercegnő haja mára fogalom lett, most mégis váltáson gondolkodik.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.