Szívmelengető karácsonyi fotósorozat alvó kisbabákról

Forrás: Karen Wiltshire Photography -
fotográfus karácsony fotósorozat kisbaba ajándék ünnep mikulás újszülött
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kisbabákat fotózni nem egyszerű feladat – pláne akkor, ha mindössze pár napos újszülöttekről van szó. Karen Wiltshire babafotós, aki már több mint 500 csöppséget állított (fektetett) kamerája elé, már bevált módszerrel rendelkezik.

Aki eddig úgy érezte, még nem sikerült kellőképp ráhangolódnia az ünnepekre, annak ajánljuk, vessen egy pillantást Karen Wiltshire babás fotósorozatára ide kattintva. Ez pedig egy kis ízelítő:

Forrás: Karen Wiltshire Photography

Az ünnepi hangulatú képeken egytől egyig apró Mikulásként és ajándékként pózolnak a sokszor alig pár napos csöppségek, akiket – ahogy a fotós hölgy is elmondja – minden alkalom előtt alaposan megetetnek, majd álomba ringatják őket. Utóbbi akár órákig is eltarthat.

Mégis megéri, hiszen így a legkönnyebb együtt „dolgozni" az újszülöttekkel, akik ekkor még olyannyira mélyen tudnak aludni, hogy cseppet sem zavarja őket, ha közben egy jópofa mikulássapkát húznak rájuk, vagy épp különböző pózokba igazgatják aprócska testüket.

Kreatív fotósorozatok alvó babákról

Egy művész-anyuka egészen másképp értelmezte a kötelező délutáni alvás fogalmát - végül igazi sztárt csinált szunyókáló gyermekéből. Az Amerikai Gyermekgyógyászati Akadémia jóvoltából készült babás fotósorozat a bölcsőhalálra kívánta felhívni a figyelmet elbűvölő fotósorozatával - kattints ide érte!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.