Valamit üzenni szeretett volna? Babakékbe öltöztette terhespocakját Katalin hercegnő

Forrás: AFP/Richard Pohle -
megnyitó baba terhesség kisfiú Katalin hercegnő terhespocak kislány várandósság Kék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyelőre mindenki csak találgat, kislány vagy kisfiú lesz-e Vilmos és Katalin második gyermeke. A hatodik hónapban járó hercegnő a napokban kék színű kabátban jelent meg hivatalos eseményein. Vajon a baba nemére szeretett volna utalni?

Már akkor is csak elismerően tudtunk beszélni Katalin hercegnő kifinomult kismama-stílusáról, amikor György herceget hordta a szíve alatt. A második gyermekével várandós hercegnő most is kitett magáért: babakék szövetkabátjához egy hozzá színben harmonizáló, virágos ruhát húzott hivatalos londoni programjaihoz, amely végre láttatni engedte gömbölyödő pocakját.

Forrás: AFP/Richard Pohle
Forrás: Northfoto

Ahogy a Life.hu megírta, Katalint korábban éppen húga, Pippa Middleton árulta el, aki mindent a sokat eláruló rózsaszínbe öltöztetett nővére babaváró bulijára. A Hello! magazin spekulációi szerint is kislányt hord a szíve alatt a hercegnő, minderre a pocakja méretéből következtettek.

Igen ám, de György herceg születése előtt is kislányt jósoltak neki a találgatók, miután Katalin egyszer véletlenül elszólta magát. Nem tudni, annyi azonban bizonyos, hogy Vilmos és Katalin második gyermeke áprilisban fog megszületni.

Bréking! Már Katalin hercegnőt is követheted Twitteren és Instagramonhttp://www.life.hu/news/20150115-katalin-hercegno-vilmos-herceg-es-harry-herceg-is-csatlakozott-a-twitterhez-es-az-instagramhoz.htmlErzsébet királynő után a brit királyi családi ifjú hercegei és hercegnéje is csatlakozott a közösségi média néhány platformjához.News--Köszönjük, Katalin! 3 ruhadarab, ami a hercegnő miatt lett újra slágerhttp://www.life.hu/trend/20150108-katalin-hercegno-miatt-lett-ujra-nepszeru-a-fekete-harisnya-a-nude-cipo-es-a-military-kabat.htmlAhhoz kétség sem férhet, hogy amióta eljegyezte Vilmos herceg, Katalin igazi stílusikon lett. A nők világszerte követik a január 9-én 33 éves anyuka öltözködését, és ha a hercegnő például egy fast fashion márkától választ ruhát, azt szinte percek alatt elkapkodják Anglia-szerte. Jó pár ruhadarab neki köszönheti a "nagy visszatérést" - mutatjuk is a 3 legnépszerűbbet. Trend--Pimasz dolgok, amiket Katalin hercegnő művelt és imádjuk értehttp://www.life.hu/news/20141219-katalin-hercegno-pimasz-es-vidam-pillanatait-gyujtottuk-ossze.htmlÖsszegyűjtöttünk néhány emlékezetes pillanatot Katalin életéből, amelyek bizonyítják, a hercegnő is szeret úgy viselkedni néha, mint egy „átlagos ember." Ezért (is) szeretjük őt! :)News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.