Bobbi Kristina Brown ugyanazon a napon halhat meg, mint édesanyja, Whitney Houston - cáfolják a hírt!

Forrás: AFP -
halál kóma Bobbi Kristina Brown Bobby Brown Whitney Houston évforduló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Whitney Houston lányát, a kómában fekvő Bobbi Kristina Brownt szerdán, édesanyja halálának 3. évfordulóján kapcsolhatják le az életmentő gépekről - ez a hír járta be a világot, most azonban a család cáfolja a híreszteléseket.

Ez történt az elmúlt napokban

A legfrissebb hírek szerint a család beleegyezett, hogy lekapcsolják Bobbi Kristina Brownt az életmentő gépekről. Szerdáig azonban várnak – akkor lesz 3 éve, hogy édesanyja, Whitney Houston elhunyt. A Page Six nevű oldal azt írja, a nagymama, Cissy Houston vetette fel először ennek gondolatát.

Forrás: AFP

Állítólag Bobbi Kristina apja, Bobby Brown beleegyezett, hogy kedd éjfélkor elengedjék lánya kezét. A családtagok már 5 napja elbúcsúztak tőle. Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, a lány január 31-e óta kómában van. Eszméletlenül talált rá élettársa, Nick Gordon és egy barátja a fürdőkádjában. Közben a CNN azt írta, kiderült, hogy Bobbi Kristina arcán, például a szája körül is, sérüléseket találtak. Így a rendőrség most nyomoz, hogy történt-e dulakodás közte és élettársa, Gordon között a halála előtt.

A család cáfol

A család most, hivatalos közleményében tagadja a híreket, ami ugyan nem tartalmaz részleteket a 21 éves lány állapotáról, viszont megnevezi azokat a lapokat és internetes oldalakat, akik hamisan a családra és rendőrségi forrásokra hivatkozva kezdték el terjeszteni a híreket. "A Brown család teljesen le van nyűgözve, attól a támogatástól és szeretettől, ami őt körbeveszi. Azonban a hamis állítások, melyek az újságokban és online is elterjedtek, hazugságok, és a megfelelő időben majd elszámolunk velük" - áll a család közleményében, amelyet teljes terjedelmében az Origo.hu-n olvashatsz.

/1202/Whitn201221311913

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.