Katalin hercegnő videóban szólalt fel a gyermekek védelméért

Forrás: AFP/Kirsty Wigglesworth -
kampány probléma Katalin hercegnő szorongás jótékonyság videó család gyermek bántalmazás függőség mentális egészség segítség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vilmos herceg neje ezúttal a gyermekek mentális egészségéért szólalt fel egy jótékonysági kampány videójában.

Legyen az ruha, éppen aktuális diéta vagy egy nemes ügy, ha Katalin hercegnő szerepel benne, garantált a siker.

Forrás: AFP/Kirsty Wigglesworth

A második babájával várandós hercegnő a Place2be nevű szervezet videójában szólalt fel azokért a gyermekekért, akik megfélemlítésben élnek, családban történt halálesettel vagy más egyéb problémákkal kell megbirkózniuk.

Felhívja a figyelmet arra, hogy ha nem kapnak szakszerű segítséget ezen problémák feldolgozásához, azok később depresszióhoz, szorongáshoz, függőségekhez, esetleg önkárosító magatartáshoz vezethetnek, éppen ezért fontos, hogy a gyerekek az iskolában megkaphassák azt a támogatást, amire szükségük van.

„8 éves voltam, az volt az utolsó napom gyerekként"

Magyarországon minden 10. gyermek lesz szexuális abúzus áldozata - derült ki egy korábbi felmérésből. A Life.hu korábban ITT gyűjtötte össze azokat a jeleket, amelyek egyértelműen zaklatásról árulkodnak.

A teljes felvételt alább tekintheted meg:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.