Mint két tojás: megmutatta 15 éves lányát Reese Witherspoon

Forrás: Instagram/reesewitherspoon -
színésznő lány Reese Witherspoon Ryan Phillippe gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A bájos szőke színésznő, aki az utóbbi időben Sofia Vergarával ápol jó barátságot, most úgy döntött, megmutatja rajongóinak, mekkorát nőtt a lánya.

Kész nő lett Reese Witherspoon és Ryan Phillippe gyönyörű lánya, Ava. A színészpáros csemetéje már 15 esztendős, és épp olyan szép, mint a mamája:

Forrás: Instagram/reesewitherspoon

Hogy Reese anyák napja alkalmából posztolt volna anya-lánya fotót, nem tudni, az azonban biztos, hogy a Life.hu összegyűjtötte a legédesebb celeb anyukákat és gyermekeiket a nagy nap alkalmából. Íme, a csodás összeállítás.

11 csodás családi fotó David Beckham 40. születésnapjárólhttp://www.life.hu/csalad/20150503-david-beckham-majus-2-an-toltotte-be-40-eletevet-a-legenda-csaladi-korben-unnepelt.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, május 2-án 40 éves lett David Beckham. Ahogy azt előre sejteni lehetett, a család őrült nagy bulit csapott. Most Facebook és Insta-fotóik alapján próbáltuk összerakni a nagy napot.Család--Hogy hívják Katalin és Vilmos kislányát? Így nevezhetik a hercegkisasszonythttp://www.life.hu/csalad/20150503-vilmos-hercegnek-es-katalin-hercegnonek-majus-2-an-kislanya-szuletett-mi-a-neve.htmlAhogyan arról a Life.hu is beszámolt, lánya született Katalin hercegnőnek. A pici nevét azonban még nem hozták nyilvánosságra, György herceg esetében is csak három nappal a születést követően tájékoztatták az alattvalókat.Család--Mi így köszöntjük az édesanyákat - a Life.hu szerkesztőinek legkedvesebb történeteihttp://www.life.hu/csalad/20150501-anyak-napja-mi-igy-koszontjuk-az-edesanyakat-a-life-hu-szerkesztoinek-legkedvesebb-tortenetei.htmlAnyák napja alkalmából most mi, a Life.hu szerkesztői is megosztunk néhány gondolatot, emlékezetes történetet Veletek. Miközben ezeket a sorokat írtuk, kicsit nosztalgiáztunk, képeket gyűjtögettünk, sírtunk és nevettünk, a végeredményt most láthatjátok - olvassátok szeretettel a sorainkat Anyák napján!CsaládOrigoTündéri fotó! György herceg is meglátogatta a húgáthttp://www.life.hu/csalad/20150502-gyorgy-herceg-bement-a-kis-hercegnohoz-a-korhazba.htmlAhogyan arról korábban a Life.hu is beszámolt: Katalin hercegnő ma délelőtt egy egészséges kislánynak adott életet. György herceg pedig már meg is látogatta testvérkéjét. Család--Bármikor jöhet a baba Vajna Timiéknél!http://www.life.hu/csalad/20150502-vajna-timea-andy-vajnaval-kozos-gyermekvallalas-kapcsan-nyilatkozott-hamarosan-jon-a-baba.htmlA gyermekvállalással kapcsolatos terveiről mesélt az ismert producer felesége.Család--Gwyneth Paltrow lányával igazán nem könnyűhttp://www.life.hu/csalad/20150502-gwyneth-paltrownak-hollywoodi-szineszno-lanya-kolcsonveszi-a-ruhait.htmlAzt mondják, az alma nem esik messze a fájától, ezt pedig a már hivatalosan is elvált anyukának, Gwyneth Paltrownak is meg kellett tapasztalnia.CsaládAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.