Hogy hívják Katalin és Vilmos kislányát? Így nevezhetik a hercegkisasszonyt

Forrás: AFP/Leon Neal -
családbővítés trónörökös Katalin hercegnő brit királyi család névadás Vilmos herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan arról a Life.hu is beszámolt, lánya született Katalin hercegnőnek. A pici nevét azonban még nem hozták nyilvánosságra, György herceg esetében is csak három nappal a születést követően tájékoztatták az alattvalókat.

Korábbi cikkünkből kiderül, hogy a baba 3700 grammal, ötórás vajúdás után jött világra. A szülésnél az édesapja is jelen volt. A kislány helyi idő szerint 8.34 perckor született, de a sajtóval csak 11 órakor közölték a jó hírt. A hercegnő és a baba is jól vannak. A büszke szülők késő délután már a világnak is megmutatták az újszülöttet.

Forrás: AFP/Leon Neal

Az elmúlt időszakban több százezren kötöttek fogadást a királyi család újszülött kislányának a nevére. Az abszolút győztes a Charlotte, magyarul a Sarolta lett - közölte a Sky televízió a Skybet adataira hivatkozva. A fogadóiroda szerint ennek a valószínűsége 2 az 1-hez.

A második helyen az Alice, vagyis az Alíz végzett, de sokan gondolják úgy, hogy Olíviának hívják az újszülöttet. Nagytételekben fogadtak arra is, hogy Vilmos nagymamájáról, II. Erzsébetről nevezik el a kicsit. Továbbá slégernév a Viktória és az Alexandra is, de széles körben számítanak arra is, hogy Vilmos herceg elhunyt édesanyja, Diana walesi hercegné után kapja majd nevét az újszülött baba - írja az Origo. Szerinted hogy döntöttek a szülők?

Szerinted hogy hívják Katalin és Vilmos kislányát?

A brit trón legifjabb várományosának bemutatását az alábbi videóban nézheted meg:

Könnyen megromolhat a hercegi család boldogsága - Vajon Katalin hercegné tisztában van a rá váró nehézségekkel?http://www.life.hu/csalad/20150414-katalin-hercegne-es-vilmos-herceg-felkeszult-e-masodik-gyermekuk-erkezesere.htmlA legfrissebb hírek szerint április vége helyett akár már ezen vagy a jövő héten is világra jöhet a legkisebb királyi csemete, megszületik Katalin hercegné és Vilmos herceg második gyermeke. A kis György tehát hamarosan új játszópajtást kap. Csak remélni tudjuk, hogy a királyi pár idejében felkészítette elsőszülött gyermekét az új jövevény érkezésére, a testvérféltékenység ugyanis könnyen megmérgezheti a család boldogságát.Család--Micsoda? Nem is Katalin szülte a gyereket az oroszok szerinthttp://www.life.hu/news/20150504-durva-vad-szerint-nem-katalin-hercegno-szulte-a-gyereket.htmlAz oroszok nevetséges dologgal vádolják Katalin hercegnét. Szerintük nem is ő szülte meg a kis trónörökösnőt.News--Drogot találtak Katalin hercegné kórházábanhttp://www.life.hu/news/20150430-drogot-talaltak-katalin-hercegne-korhazanak-mosdojaban.htmlA kokainra a klinika egyik mosdójában bukkantak rá, mindössze pár méterre attól az osztálytól, ahol a hercegné szülni fog. A St. Mary's kórház vizsgálatot indított az ügyben.News--Károly herceg bevallotta: lányunokára vágyikhttp://www.life.hu/csalad/20150501-karoly-herceg-szeretne-ha-vilmos-hercegnek-es-katalin-hercegnenek-kislanya-szuletne.htmlAz egész világ lélegzetvisszafojtva várja, hogy végre megszülessen Vilmos herceg és Katalin hercegné csemetéje. Természetesen a királyi család többi tagját is hihetetlen izgalomban tartja a pici érkezése, akiről a nagypapa, Károly herceg elárulta: a leginkább azt szeretné, ha kislány lenne. Talán ő már tud valamit?Család--Katalin imádja, és mi is - a virágmintás ruha 2015 slágerehttp://www.life.hu/trend/20150503-katalin-hercegno-viragmintas-ruhaban-mutatta-be-kislanyat-a-tervezo-jenny-packham.htmlMinden tavasszal így vagy úgy, de divat a virágminta. Idén május 2. után már biztos, hogy sokkal több nő választ ilyen darabot, mint korábban - ez pedig természetesen Katalin hercegnőnek köszönhető. Trend--Bájos, virágos ruhában mutatta be kislányát Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/trend/20150502-katalin-hercegno-szult-ebben-a-ruhaban-mutatta-be-kislanyat.htmlMájus 2. csodás nap Nagy-Britanniában – Katalin hercegnő ma adott életet második gyermekének, aki kislány lett. A boldog anyuka mondhatni gyorsan lezavarta a szülést, szombat délután már Vilmos herceggel és a kis Györggyel el is hagyta a kórházat. Mutatjuk is, miben tette mindezt!Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.