Megvan, mikor keresztelik a kis Sarolta hercegnőt

Forrás: AFP -
dátum keresztelő Katalin hercegné Vilmos herceg időpont Charlotte Elizabeth Diana Sarolta hercegnő György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kensington-palota bejelentette a nagy napot: július 5-én keresztelik meg Katalin hercegné és Vilmos herceg második gyermekét.

Hamarosan újra láthatjuk a kis Sarolta hercegnőt! Egy hónap múlva, vagyis július 5-én fogják megkeresztelni Katalin és Vilmos második, május elején született gyermekét Erzsébet királynő norfolki birtokán, a Szent Mária Magdolna templomban - írja BBC.

Forrás: AFP

A brit királyi család több információt nem szivárogtatott ki a nagy eseményről, ám valószínűleg több ponton is hasonló lesz bátyja, György herceg 2 évvel ezelőtti keresztelőjéhez: ugyanolyan szűk körű, bensőséges hangulatú lesz, sok-sok új képpel a kis trónörökösnőről.

Miért volt kislányruhában György herceg?

A kis Sarolta bátyját 2013. október 23-án keresztelték meg egy sokat vitatott krémszínű, csupa csipke keresztelőruhában, amely inkább hasonlított egy kislány, mintsem egy kisfiúk által viselt darabhoz. Az 1841-ben készült, történelmi jelentőségű ruhadarab viselése családi hagyomány, hiszen a brit királyi családnak összesen 62 tagját keresztelték meg benne. Nézd

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.