Ki fogja örökölni Bobbi Kristina Brown 5 milliárdos vagyonát?

Forrás: AFP/Jason Merritt -
örökség Bobbi Kristina Brown Whitney Houston végrendelet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Whitney Houston 23 éves lánya, Bobbi Kristina Brown tegnap hunyt el, de máris az a kérdés tartja lázban a világot: ki fogja örökölni azt a vagyont, ami anyja 2012-es halála után szállt rá.

A 23 éves lány, aki utolsó üzenetében anyukájához szólt, tegnap adta fel a küzdelmet, miután januárban eszméletlenül találtak rá a kádban, ahogy egykor édesanyjára is.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Az öröklésről, vagyis az 5 milliárd forintnyi összeg elosztásáról, máris megindultak az összesküvéselméletek, de az igazság valószínűleg az, hogy Whitney Houston megírta a végrendeletében, hogy lánya halála esetén ki örökölje a pénzt. Ennek értelmében az énekesnő anyja, Cissy Houston, és három testvére, Michael Houston, Gary Garland és Pat Houston között oszlik el a pénz.

Ami még kérdéses, hogy Nick Brown, aki az énekesnő örökbefogadott fia és Bobbi Kristina Brown nagy szerelme volt, fog-e örökölni. Ehhez még tisztázni kell, hogy valóban törvényes házasok voltak-e a lánnyal, ahogy azt ők állították, vagy sem.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.