Játékbirodalommá alakította kertjét az unokájának Károly herceg

Forrás: AFP/Ben Stansall -
játszótér unoka birtok Károly herceg játék faház nagypapa György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ilyen egy igazi gondoskodó nagypapa! Bár a hírek szerint sajnos kevés időt tud együtt tölteni az unokájával, György herceggel Károly, ez még inkább arra sarkallta, hogy maradandóvá és emlékezetessé tegye a közös játékaikat.

A Daily Mail információi szerint a 66 éves trónörökös a kis Györgynek igazi kis gyerekbirodalommá alakította szeretett kertjét highgrove-i rezidenciáján, amelyet évtizedek óta saját kezűleg gondoz.

Forrás: AFP/Ben Stansall

A hírek szerint felújította, és egészen új köntösbe öltöztette azt a fára épített játék házikót, amelyben annak idején György herceg édesapja, Vilmos és nagybátyja, Harry herceg is játszott. Mivel Károly és György előszeretettel játszanak piknikeset a kertben, a herceg egy gyerekeknek szánt teáskészlettel is kedveskedett unokájának.

Budapest 5 legmenőbb játszótere

Nem csupán a hercegek kiváltsága lehet egy jól felszerelt játszótér! A Life.hu korábban itt gyűjtötte össze a főváros top 5 gyerekkánaánját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.