Megvan, ki örökli Whitney Houston hatalmas vagyonát

Forrás: AFP/Jason Merritt -
örökség halál vagyon család Bobbi Kristina Brown tragédia Bobby Brown Whitney Houston jogdíj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legendás énekesnő eredetileg Bobbi Kristina Brownra hagyta azt a jogdíjak által a jövőben csak gyarapodó 20 millió dolláros vagyont, amelyen már a 23 éves lány halála óta megy a vita Whitney családjában. Most végre kiderült, pontosan kik is részesülhetnek belőle.

Whitney Houston hátrahagyott vagyona azóta foglalkoztatja a nyilvánosságot és a legendás énekesnő családját, hogy elhunyt a világsztár mindössze 23 éves lánya, Bobbi Kristina Brown.

Forrás: AFP/Jason Merritt

A végrendelet szerint Bobby Brown lánya örökölte ugyanis a hatalmas pénzösszeget azzal a feltétellel, hogy 21 éves korában a 10 %-ához, 25 évesen a 15 %-ához jut hozzá, 30 éves kora után pedig a pénz egészét megkapja. Ezt azonban már nem élhette meg: Bobbi Kristina Brown július végén meghalt, fél évvel azután, hogy eszméletlenül találták fürdőkádjában.

Most pedig az egész család a néhai Whitney Houston vagyonára feni a fogát. A végrendelet nemrég nyilvánosság elé került további részei szerint Whitney Houston rendelkezett róla, hogy amennyiben Bobbi Kristina Brown meghalna az előtt, hogy a teljes örökséget megkapná, úgy a vagyon édesanyjára, Cissy Houstonra, édesapjára, John Houstonra, két bátyjára, illetve férjére, Bobby Brownra szállna - írja az USA Today.

Igen ám, de időközben elhunyt az énekesnő apja, Bobby Brown pedig hiába követeli a részét, évekkel ezelőtti válásuk miatt valószínűleg egy fityinget sem fog kapni a hatalmas összegből. Tovább bonyolítja a dolgot, hogy közben Bobbi Kristina élettársa, Nick Gordon, akit többen is felelősnek tartanak a lány haláláért, azt állítja, titokban összeházasodtak, ám egyelőre semmilyen dokumentummal nem tudja bizonyítani, hogy valóban oltár elé vezette az énekesnő lányát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.