Iszak Eszti sokáig háborúzott testvérével

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu -
vita testvér Iszak Eszter szeretet féltés veszekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető régebben rengeteget veszekedett testvérével, mára azonban elsimultak a konfliktusok és imádják egymást.

Iszak Eszti beismerte, hogy régebben mindig ő szította a veszekedéseket, de arra azért figyelt, hogy amikor mások bántották öccsét, Krisztiánt, akkor megvédje – írja a hot!.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

„Hamar letettem a veszekedésekről, mert túlnőtt rajtam: ma már száznyolcvan centi magas" – mosolygott Eszti, aki azért még van, hogy ma is vitázik öccsével, de még ha eleinte ellenkezik is Krisztián, végül megfogadja nővére tanácsait.

„Bevallom, túlféltem őt. A csajozásról viszont ritkán beszél nekem, pedig biztosan imádják a lányok" – mondta a büszke Eszti.

Kiderült, mi bortíja ki Stohl András párjáthttp://www.life.hu/csalad/20150827-stohl-andras-parja-ancsika-idonkent-kiborul-a-szinesz-eletvitele-miatt.htmlAncsika bevallotta: nehezen viseli, amikor a színész éppen bulizós korszakát éli és elmarad otthonról.CsaládFotó: Szabó Balázs/Life.huBangó Margit négy éve nem beszélt lányávalhttp://www.life.hu/csalad/20150827-bango-margit-enekesno-negy-eve-nem-beszelt-lanyaval-marikaval.htmlVajon az énekesnő valaha békejobbot nyújt egyetlen lányának, Marikának?CsaládFotó: Szabó Balázs/Life.huCserpes Laura családalapítási terveiről vallotthttp://www.life.hu/csalad/20150827-cserpes-laura-enekesno-csaladalapitasi-terveirol-vallott-es-az-orokbefogadasrol.htmlAz énekesnővel az SOS Gyermekfalú megsegítésére rendezett kampány kapcsán beszélgettünk és adódott a kérdés, ő örökbe fogadna-e egy csemetét, ha úgy hozná a sors?Család--Pirner Alma megdöbbentő videót posztolt: Így mozog a hasában a babájahttp://www.life.hu/csalad/20150824-pirner-alma-rudtanvilagbajnok-megdobbento-videot-posztolt-kisbabajarol-aki-eppen-a-hasaban-mozog.htmlA rúdtánc-világbajnok megmutatta, hogyan mozog magzata a pocakjában.CsaládOrigoA Pszichológus Pasi: Számolni tudunk, de döntést hozni nem: minden, amire az iskola nem tanítja meg a gyereket!http://www.life.hu/csalad/20150827-az-iskolai-oktatas-minosegen-nem-csak-kell-hanem-muszaj-lenne-valtoztatni-a-pszichologus-szerint.htmlA Pszichológus Pasi miután alaposan kifejtette véleményét a Disney-mesékről és a videójátékokról, most az oktatási rendszert pécézte ki magának. Dánielnek – aki saját megítélése szerint jó diák volt – vannak fenntartásai a jelenlegi rendszerrel szemben.CsaládThinkstockA tudatos gyermektelenség árnyalataihttp://www.life.hu/csalad/20150813-5-no-tortenete-a-tudatos-gyermektelensegrol.htmlVannak nők, akik nem akarnak gyereket. Soha, semmilyen körülmények közt. Az emberek többsége az ilyen vélemények hallatán általában szörnyülködve hitetlenkedik, hiszen "a nők alapvető hivatása az anyaság" és "egy nő csak az anyaság által tudja megtapasztalni a feltétlen és önzetlen szeretetet". De valóban önző, sőt szívtelen lenne az a nő, aki tudatosan dönt egy gyermektelen élet mellett?CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.