Hát nem zabálnivalóak? Friss fotók Charlene és Albert ikreiről

Forrás: AFP/Eric Gaillard -
ikrek Charlene monacói hercegnő gyerekek Albert herceg Monaco
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre cukibb a 8 hónapos monacói ikerpár, Jacques herceg és Gabriella hercegnő.

Úgy fest, egészen a helyére billent Charlene hercegnő és Albert herceg családi élete, amióta megszülettek a picik. Monaco imádja az ikreket, pláne, amikor ilyen édesen öltöztetik fel őket. A kicsik részt vettek a napokban megrendezett pikniken, ahol igazi, tradicionális ruhákat viseltek.

Forrás: AFP/Eric Gaillard

A hercegi pár nem hagyja ki a kicsiket a nyilvános szereplésekből: legutóbb júniusban, Pierre Casiraghi és a szépséges olasz Beatrice Borromeo esküvőjénvettek részt.

Aki a suliban menő volt, felnőve lúzer leszhttp://www.life.hu/csalad/20150817-a-meno-gyerekek-felnottkent-kevesbe-nepszeruek.htmlAzokat a gyerekeket, akik iskolás korukban kifejezetten menőnek számítottak, felnőtt korukban utoléri a sorsuk, és általában kimondottan népszerűtlenek lesznek. A friss amerikai kutatás, amely a Child Development című lapban jelent meg, 184 fiatal beszámolói alapján jutott erre a következtetésre, egy tízéves vizsgálati periódus alatt.Család--Olvadozunk, de nem a kánikula miatt - Hilaria Baldwin babái kiakasztják a cukiságmérőthttp://www.life.hu/csalad/20150830-hilaria-baldwin-alec-baldwin-felesegenek-babai-nagyon-cukik.htmlÚjabb jógás képekkel örvendeztette meg rajongóit a világsztár jógaoktató kedvese a hétvégén. Nagyon cuki fotók következnek!CsaládOrigoKim Kardashian terhesen sem lett szégyenlősebb: Megmutatta méretes cickóit!http://www.life.hu/csalad/20150829-kim-kardashian-terhesen-sem-lett-szegyenlosebb-megmutatta-meretes-cickoit.htmlMint ismeretes, második gyermekét várja a híres celebmami. Ez persze semmin sem változtat, legalábbis ami Kim exhibicionizmusát illeti...Család--Berki + Pamela + Nati = Cuki családi fotók!http://www.life.hu/csalad/20150829-berki-krisztian-es-hodi-pamela-allatkertbe-vittek-a-kislanyukat.htmlA Maldív-szigetek után ismét együtt a kis család. A sztárpár ezúttal állatkertbe vitte gyermekét, majd pedig elárasztották közösségi oldalaikat tündéri fotókkal. Ezekből szemezgettünk.Család--A tudatos gyermektelenség árnyalataihttp://www.life.hu/csalad/20150813-5-no-tortenete-a-tudatos-gyermektelensegrol.htmlVannak nők, akik nem akarnak gyereket. Soha, semmilyen körülmények között. Az emberek többsége az ilyen vélemények hallatán általában szörnyülködve hitetlenkedik, hiszen "a nők alapvető hivatása az anyaság" és "egy nő csak az anyaság által tudja megtapasztalni a feltétlen és önzetlen szeretetet". De valóban önző, sőt szívtelen lenne az a nő, aki tudatosan dönt a gyermektelen élet mellett?CsaládThinkstockCaramel kislánya, Szofi, egy éves lett: Cuki, szülinapi fotó!http://www.life.hu/csalad/20150829-molnar-ferenc-caramel-kislanya-szofi-egy-eves-lett-cuki-szulinapi-fotot-tett-kozze-a-papaja.htmlA napokban egy éves lett Molnár Ferenc Caramel kislánya. Ebből az alkalomból egy cuki fotót posztolt családjáról a büszke apuka.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.