Napi örömhír! Dwayne Johnson apa lesz

Forrás: AFP/Kevork Djansezian -
terhesség kisbaba színész Dwayne Johnson kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Halálos Iramban sztárja hamarosan apai örömök elé néz, ugyanis kilenc év együttélés után gyermeket vár kedvese, Lauren Hashian.

A pankrátorból lett színész nem szívesen oszt meg információkat a magánéletével kapcsolatban, és kedvesével is ritkán mutatkozik a nyilvánosság előtt. Most viszont örömmel jelentették be a hírt: hamarosan szülők lesznek, és a két tündéri kiskutya mellett, egy kisbabával is bővül a családjuk. A sztárnak az előző kapcsolatából már van egy gyermeke, aki ebben az évben lett 14 éves - írja a Zimbio.

Forrás: AFP/Kevork Djansezian

Karrier vagy család? Karrier és család!http://www.life.hu/csalad/20150916-a-csalad-es-a-karrier-osszehangolasa-tatar-csilla.htmlA mai világban a nők kettős értékrend szorításában élnek: egyrészt szeretnének megfelelni konzervatív társadalmunk szerepkövetelményeinek, miszerint az a rendes nő, aki időben férjhez megy, időben szül (minimum kettő gyereket) és a karrierjét mindig a családja mögé rendeli. Másrészt mivel hazánkban több a diplomás nő, mint a férfi, a nők a saját elvárásaiknak, vágyaiknak is szeretnének megfelelni, amikor munkaerőként is meg akarják mutatni, mit tudnak. CsaládThinkstockHelló, világ! Kocsiból cukiskodik Berki Natasa Zselyke http://www.life.hu/csalad/20150917-berki-natasa-zselyke-cuki-mosollyal-inditotta-a-reggelt-es-megy-az-apukajaval-a-bolcsibe.htmlNem tudunk betelni Berki Krisztián kislányával, aki minden reggel elvarázsol minket. Most a bölcsődébe menet integet a világnak, és kíván nekünk szép napot. CsaládOrigoHajdú Milla és Sarka Kata közös képénél nincs ma elbűvölőbbhttp://www.life.hu/csalad/20150916-nagyon-cuki-kozos-kepen-hajdu-milla-es-sarka-kata.htmlElbűvölő szelfit készített Sarka Kata, a család kis kedvencével Millával. Család--Ilyen cuki anya-fia fotót még nem láthattál Victoria Beckhamrőlhttp://www.life.hu/csalad/20150915-victoria-beckham-divattervezono-elmosolyogta-magat-fia-brooklyn-mellett.htmlVan, ami még egy jégkirálynő szívét is megenyhíti. Cuki fotót posztolt magáról Victoria Beckham.CsaládOrigoKisfiút vár a 48 éves Nicole Kidmanhttp://www.life.hu/csalad/20150915-nicole-kidman-szineszno-a-hirek-szerint-kisfiut-var-ferjetol.htmlA legfrissebb hírek szerint a színésznő újra babát vár férjétől, Keith Urbantól.Család--Ennél tüneményesebb videót még nem láthattál Majka kisfiáról - Egyszerűen ennivaló!http://www.life.hu/csalad/20150914-majka-kisfia-csak-ugy-kapkodta-a-fejet-a-disney-hosok-lattan.htmlA magyar sztárcsalád éppen Amerikában piheni ki az elmúlt hónap fáradalmait, és Curtis társaságban barangolják be az USA legnagyobb látványosságait. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.