Berki Natasa Zselykét kirándulni vitték szülei - Tündéri fotó!

Hódi Pamela Berki Natasa Zselyke család gyermek kirándulás állatkert Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szülei ezúttal izgalmas kirándulásra vitték a tündéri kis Berki Natasa Zselykét, aki szemmel láthatóan nagyon élvezte a közös programot. Ettől a kislánytól minden alkalommal el kell olvadni!

Hatalmas idill sugárzik mostanában a Berki-család képeiről. Hódi Pamela és a magyar macsó ezúttal kislányuknak igyekeztek örömet okozni azzal, hogy elvitték az állatkertbe, Natasa Zselyke pedig szemmel láthatóan nagyon örült a közös kiruccanásnak.

Forrás: Instagram/ Hódi Pamela

Attól viszont még boldogabb lehet, hogy édesanyja és édesapja között újra szent a béke, sőt a napokban Berki Krisztián egy olyan sokat sejtető fotót osztott meg magáról Facebook oldalán, melyen mintha arany karikagyűrűt viselne. Természetesen rögtön elindultak a találgatások azzal kapcsolatban, hogy hivatalossá tette viszonyát gyermeke anyjával, Hódi Pamelával, a pár azonban idáig nem reagált a felröppent hírekre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.