Kiderült! Ezért nem házasodott össze Goldie Hawn és Kurt Russell

Forrás: AFP/Amy Graves -
házasság párkapcsolat Goldie Hawn pénz Hollywood empátia Kurt Russell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárpár kapcsolata talán a legszilárdabb Hollywoodban: már 30 éve vannak együtt, pedig nem is házasok. A színésznő most elárulta ennek okát.

Az átütő bimbikkel is dögös Goldie Hawn ugyanis úgy érzete, egy házasság sokkal inkább üzlet, mint egy romantikus gesztus: „Korábban már mindketten voltunk házasok, és nem működött. Ráadásul a házasság vége mindig egy üzleti lépés lesz, akármeddig voltatok együtt, végül minden a pénzről szól. Nevetséges.”

Forrás: AFP/Amy Graves

Arra, hogy mi a hosszú kapcsolat titka, a következőt válaszolta a színésznő: „Mindannyian mások vagyunk: ahogy nincs két egyforma ujjlenyomat, nincs két egyforma ember sem. Ezzel a tudattal kell belépni egy párkapcsolatba. Tudni kell, hogyan egyeztethetők össze a különbözőségek, és tudni kell empatikusnak és megbocsátónak lenni” – mondta a színésznő.

Évtizedek óta imádja egymást Kurt Russell és Goldie Hawn

Még hogy Hollywoodban nem létezik igaz szerelem? Akkor nézd meg, hogy mutat együtt Kurt Russell és Goldie Hawn!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.