Gratulálunk! Megszületett Pirner Alma kisfia

Forrás: Facebook/Pirner Alma -
boldogság kisfiú kisbaba szülés Pirner Alma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rúdtánc nagyasszonya világra hozta első gyermekét, aki az Alen nevet kapta. A kicsi 3770 grammal és 56 centiméterrel jött a világra, melyet édesanyja közölt a hivatalos oldalán. 

A kismama az utóbbi hónapokban szinte naponta közölt híreket a terhességével kapcsolatban, és folyamatosan tartotta a kapcsolatot a rajongóival a Facebook-oldalán. A baba születése után szinte azonnal posztolta is az örömhírt, melyre rögtön rengeteg gratuláció érkezett. Mi is sok boldogságot és egészséget kívánunk Almának és a csöppségnek egyaránt.

Forrás: Facebook/Pirner Alma

Nánási Pál szemével a világ: Lenyűgöző aktképek Pirner Almáról

Sokszor a nagy pillanatok szavakkal nem visszaadhatók. A Life.hu sztárszerzője, Nánási Pál fénnyel írja le élete legfontosabb momentumait. Nemrég a várandós Pirner Almát kapta lencsevégre, akiről igazán merész fotók készültek. Kattints ide a képekért!
"Buksi a kutyamennyországba költözött" - Megmagyarázni a megmagyarázhatatlanthttp://www.life.hu/csalad/20151019-november-1-halottak-napja-hogyan-beszeljunk-a-gyerekkel-a-halalrol.htmlA halál a mai társadalmukban annyira tabunak számít, hogy nem csak említeni nem szeretjük a témát, de sokszor a családtagjaink elől is rejtegetjük gyászunkat. Bármennyire is fájdalmas, az elmúlás és a búcsúzás az élet természetes velejárója, így hát hiába is szeretnénk, az szinte elkerülhetetlen, hogy egy kisgyermek találkozzon a halál kérdésével. A közelgő halottak napja alkalmából a Life.hu szakértőjének segítségével a nagy beszélgetés előtt álló szülőknek szeretnék most némi mankót nyújtani. CsaládThinkstockDemcsák Zsuzsa: „Az egyedülálló édesanyák táborát erősítem”http://www.life.hu/csalad/20151020-demcsak-zsuzsa-musorvezeto-ujra-egyedulallo-anya-lett.htmlAhogy tegnap a Life.hu is beszámolt róla, Demcsák Zsuzsa és kedvese, Sebastian kapcsolata véget ért.CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoBeszippantják a gyerekeket az okoskütyükhttp://www.life.hu/csalad/20151016-szinte-mar-okostelefonnal-a-kezukben-szuletnek-a-gyerekek.htmlA legtöbb lurkó odavan az okostelefonok, tabletek hívogató, csillogó képernyőjéért, ezt kihasználva pedig sok szülő használja ezeket a digitális kütyüket egyfajta gyereknyugtatóként. Az elmúlt években számos vizsgálat mutatott már rá a gyermekkori tévénézés káros hatásaira, arról azonban még mindig csak sejtéseink lehetnek, hogy hogyan hat a gyerekek agyának fejlődésére és társas kapcsolataira, ha a felnőttek társalgása helyett az okoskütyü képernyőjére tapad. CsaládThinkstockDrew Barrymore őszinte vallomása a férjéről: "Nem volt szerelem első látásra"http://www.life.hu/csalad/20151017-nem-egybol-szerettek-egymasba-drew-barrymore-es-ferje.htmlDrew Barrymore bevallotta, hogy a tökéletes tündérmesének tűnő házassága egyáltalán nem úgy indult, ahogy azt sokan gondolták. Család--Rihanna durva exének is van gyengéd oldala: Így ringatja kislányát Chris Brownhttp://www.life.hu/csalad/20151017-legujabb-lemezenek-boritojan-kislanyaval-olelkezik-chris-brown.htmlChris Brown az év mintaapájának szerepére hajt? Nagyon úgy tűnik! CsaládOrigoSzia és szeretlek: ezt a két szót mondja anyukájának az agy nélkül született kisfiú – Videó!http://www.life.hu/csalad/20151017-jaxon-buell-a-fel-koponyaval-es-agy-nelkul-szuletett-baba-kimondja-elso-szavait.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, beszélni tanul a fél koponyával és agy nélkül született baba, Jaxon Buell. A pici nemrég ünnepelte első születésnapját, a róla szóló képek és videók azonban nagyon durva kommentcunamit indítottak el világszerte. Jaxon viszont magasról tesz erre, és már ki is mondta első szavait.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.