Cseh László gyermekre vágyik

Forrás: Facebook/ Cseh László -
esküvő családalapítás Cseh László úszó gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világbajnok úszó életében az esküvője után a családalapításon a sor.

Cseh László titokban vette feleségül menyasszonyát, Diát, azóta pedig sorra nyeri az érmeket. Az úszónak jót tett a házasság, és most bevallotta, már vágyik egy kisbabára – írja a Story.

Forrás: Facebook/ Cseh László

„Szeretnénk mielőbb egy kisbabát! Már dolgozunk az ügyön" – mondta Laci.

Nyílt levél egy drogos fiúhozhttp://www.life.hu/csalad/20160106-egy-elkeseredett-edesanya-levele-a-drogos-fiahoz.htmlLegálisak, potom pénzért beszerezhetők, az összetevőket homály fedi, hatásuk kiszámíthatatlan. A dizájnerdrogok térhódítását eddig nem sikerült megállítani, használatuk a fiatalok körében egyre megdöbbentőbb méreteket ölt. CsaládThinkstockNádai Anikó kisfia először látott havat - Ennivaló fotó! http://www.life.hu/csalad/20160107-nadai-aniko-kisfia-patrik-imadta-a-hoesest-cuki-foto-az-egykori-villalakotol.htmlAz egykori villalakó már alig várta, hogy leessen az első hó, és megmutathassa kisfiának. A csöppség nagy élvezettel figyelte a hópelyheket - erről a büszke anyuka pedig egy fotót is posztolt. Család--Babát vár a sorozatban is egy párt alakító Keri Russell és Matthew Rhyshttp://www.life.hu/csalad/20160107-keri-russell-es-matthew-rhys-az-americans-sorozat-sztarjai-babat-varnak.htmlAz Americans két főszereplője a való életben is egy párt alkot. Keri Russell ráadásul négy hónapos terhes. Család--Végre kibékült lányával Courtney Love?http://www.life.hu/csalad/20160106-courtney-love-enekesno-a-nehai-kurt-cobain-felesege-kozos-kepet-posztolt-lanyaval-frances-bean-nel.htmlA néhai Kurt Cobain felesége képmegosztó oldalára posztolt egy közös képet a Nirvana frontemberétől született lányával, Frances Bean-nel. CsaládOrigoBrájen, Frodó vagy Búzavirág - Szerinted melyik a legbénább magyar utónév?http://www.life.hu/csalad/20160104-legfurcsabb-fiu-es-lany-utonevek-keresztnevek.htmlA Kovács Pistikék és Szabó Erzsikék kora lejárt - a jövő a Dzsúlióké, Gandalfoké vagy éppen Kalpavalliké, már ami a legifjabb generáció keresztneveit illeti. Íme, a Life.hu szubjektív toplistája: a legfurább utónevek lajstroma. Család--Hatalmas pocakjával kívánt boldog új évet Anne Hathawayhttp://www.life.hu/csalad/20160104-anne-hathaway-hatalmas-pocakjaval-bikiniben-kivant-boldog-uj-evet.htmlPontosan nem tudni, hányadik hónapban jár az Oscar-díjas színésznő, aki első babájával terhes, de az biztos, hogy már nagyon szépen gömbölyödik a pocakja. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.