növekedés kislány család Jay Z Super Bowl Beyoncé Blue Ivy Carter gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A popdívát férje, Jay Z és immár 4 éves csemetéje, Blue Ivy is elkísérte a Super Bowl amerikaifutball-bajnokság próbájára, ahol közel 115 millió ember előtt lépett színpadra.

Nem mindennap ad koncertet 115 millió ember előtt az ember lánya, Beyoncé pedig a képek tanúsága szerint alaposan felkészült a nagy pillanatra.

Forrás: Instagram/Beyoncé

A 34 éves énekesnőt férje, Jay Z és kislánya, Blue Ivy Carter is elkísérte a próbára, amelynek néhány momentumát képmegosztó oldalán tette közzé.

Forrás: Instagram/Beyoncé

Itt pedig bárki megcsodálhatja mekkorát nőtt az elmúlt egy év alatt a csöppség, aki idén januárban ünnepelte 4. születésnapját.

Őrülten szexi, és élvezi

Még csak 34 éves a popkirálynő, de valószínűleg kevés olyan dolog van a bakancslistáján, amit még nem valósított meg. Évek óta foglalja a popkirálynői trónt, mindig képes megújulni, és egy-egy új arcát mutatni. A sok közül itt szedtük össze, mi az a 10 dolog, amiért annyira imádjuk Queen B.-t.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.