Hatalmasat nőtt Ördög Nóra és Nánási Pál kisfia

Fotó: Nánási Pál -
kisfiú Nánási Pál család Nánási Vencel Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rá sem lehet ismerni a kis Vencelre: rengeteget változott a magyar sztárpár kisfia.

Ritkán láthatunk fényképet Ördög Nóra és Nánási Pál legkisebb gyermekéről, a másfél éves Vencelről, a sztárpár azonban ezúttal kivételt tett: a híres fotós blogoldalán mutatta meg a fiúcskát, aki rengeteget nőtt az elmúlt időszakban - kattints ide a képért!

Fotó: Nánási Pál

Ördög Nórát és Vencelt legutóbb biciklizés közben láthattuk - a tüneményes fotót itt nézheted meg.

Felrobbantotta az internetet az anyuka, aki őszintén beszélt a szoptatás nehézségeirőlhttp://www.life.hu/csalad/20160415-elaina-bellis-edesanya-felrobbantotta-az-internet-szoptatos-fenykepevel-es-oszintesegevel.htmlElaina Bellis fényképét két nap alatt több ezren kedvelték, és számtalan pozitív megerősítést kapott. CsaládOrigoRekordmennyiségű anyatejet adományozott egy koraszülött kisgyermek anyukájahttp://www.life.hu/csalad/20160414-micah-duncan-edesanya-kozel-60-liter-anyatejet-adomanyozott.htmlAz austini anyatejbank szerint működésük során még sosem fordult elő, hogy ekkora mennyiségű anyatejet kaptak. Család--Állítják: második gyermekét várja Blake Livelyhttp://www.life.hu/csalad/20160415-blake-lively-szineszno-masodik-gyermeket-varja-ferjetol-ryan-reynolds-szinesztol.htmlA hírek szerint igazak a találgatások: A pletykafészek sorozat színésznője a hírek szerint ismét babát vár. Család--Hatalmasat nőtt Owen Wilson kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20160405-owen-wilson-szinesz-kisfia-robert-ford-hatalmasat-nott.htmlHihetetlen, hogy telik az idő: a hollywoodi sztár legidősebb gyermeke, Robert Ford Wilson immár 5 éves, és egy az egyben úgy néz ki, mint világhírű édesapja. Család--Harmadik gyermekét várja Megan Foxhttp://www.life.hu/csalad/20160412-megan-fox-szineszno-harmadik-gyermeket-varja-ismet-terhes.htmlAz elvileg válófélben lévő színésznő büszkén mutogatta egyre kerekebb pocakját egy Las Vegas-i eseményen. Család--Egyre jobban hasonlít híres apukájára Suri Cruisehttp://www.life.hu/csalad/20160412-suri-cruise-tom-cruise-es-katie-holmes-lanya-egyre-jobban-hasonlit-edesapjara.htmlTom Cruise és Katie Holmes közös lánya, a kis Suri az elmúlt néhány év alatt rengeteget nőtt, és egyre jobban látszik, milyen sok külső tulajdonságot örökölt világsztár édesapjától. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.