Unokái gyűrűjében ünnepel II. Erzsébet királynő

Forrás: Facebook/The British Monarchy -
Erzsébet királynő ünneplés unoka II. Erzsébet brit királynő Sarolta hercegnő György herceg Charlotte hercegnő születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Unokái és dédunokái között fényképezték le II. Erzsébet brit királynőt, aki április 21-én ünnepli 90. születésnapját.

Erzsébet nem csupán a brit birodalom uralkodónője, hanem nagymama és dédnagymama is egy személyben. A királynő április 21-én ünnepli 90. születésnapját, ennek alkalmából pedig unokái és dédunokái körében örökítette meg a világhírű fotós, Annie Leibovitz a Windsori kastélyban.

Forrás: Facebook/The British Monarchy

Erzsébet tudatos döntése volt az unokás fénykép: születésnapja ugyanis nem csupán nemzeti ünnep, hanem hatalmas családi esemény is, mindemellett pedig a királynő nagyon büszke mind a 7 unokájára.

A képen Zara és Mike Tindall legkisebb, 2 éves kislánya Mia Tindall tartja Erzsébet királynő táskáját, mellette és mögötte áll a 8 éves Jakab severni algróf és testvére, a 12 éves Lady Louise. A királynő legidősebb unokája, Peter Phillips két lánya látható Erzsébet balján: Savannah 5, Isla Phillips pedig 3 éves. Természetesen Vilmos herceg és Katalin hercegné két gyermeke, a 2 éves György herceg, és húga, a 11 hónapos Sarolta hercegnő is helyet kapott a fényképen.

Isten éltesse a kalapok királynőjét!

Szeptemberben még az Egyesült Királyságban leghosszabb ideje uralkodó koronásfőként ünnepelték II. Erzsébet királynőt, most pedig 90. születésnapja miatt ég lázban a brit monarchia. Mi ezúttal ikonikus kalapkollekciójával emlékezünk meg a nagy napról, és azt a magyar tervezőt is bemutatjuk, aki a királynő egyik kalaposmesterénél dolgozott - kattints ide a cikkért!

/1604/Soha_201645145925

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.