Állítják: Zalatnay Cinit magára hagyta a lánya

Forrás: Facebook/Mokka -
vita Zalatnay Sarolta pénz lány költözés veszekedés gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 26 éves Niki elköltözött otthonról, de nemcsak azért, mert már felnőtt nőként önálló életbe akar kezdeni, hanem azért is, mert megromlott a viszonyuk édesanyjával.

Összezördült Zalatnay Cini és lánya, aminek az lett a következménye, hogy Niki elköltözött az énekesnőtől. Egy neve elhallgatását kérő barát azt állítja, hogy a pénzügyi dolgok miatt veszekedtek.

Forrás: Facebook/Mokka

"Egy tervezett amerikai úton kaptak össze, és azon, hogy Cini a vele történtek ellenére sem igazán tudja kezelni a pénzt" - mondta az ismeretlen a Borsnak. Hozzátette, hogy Niki felnőttesebben viselkedik, és Cini sosem értette a pénzhez, nem csoda, ha lánya megunta az állandó vitát. A lap megkereste Cinit is, aki viszont cáfolta, hogy bármilyen konfliktus lenne köztük. “Minden rendben köztünk, nincs baj” - mondta az énekesnő. Nikit sajnos nem lehetett elérni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.