Brad Pitt és Angelina Jolie tényleg olyanok, mint bármelyikünk: családi fotó!

Brad Pitt fotó család Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárpár már többször is bizonyította, hogy nem szálltak el a sikereiktől, most pedig ismét megmutatták, hogy mennyire hétköznapiak: drogériában jártak, ahová két gyerekük is elkísérte őket.

A nagy családból Knox és Vivien csatlakozott Brad Pitthez és Angelina Joliehoz a rövid shoppingra, ahová testőrök nélkül, teljesen hétköznapi családként ugrottak le. Az ikrek épp most kedden ünnepelték nyolcadik születésnapjukat. Azt nem tudni, mit rejthettek a papírtáskák, de tény, hogy Knox igencsak érdeklődve bújt bele az egyikbe.

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Stfn

A kis bevásárlás végeztével Brad Pitt kávéval a kezében sétált ki az üzletből. Mindketten kifogástalan stílusérzékkel választottak outfitet: Brad tetőtől talpig fehérben, Angelina pedig lenge nyári ruhában, törpesarkúban szedte össze mindazt, ami hiányzott a háztartásból. A képek szerint nyoma sincs a családban feszültségnek, nem úgy tűnnek, mintha a szakítást terveznék, ahogyan arról még év elején szóltak a hírek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.