Külön-külön szórakozott Csobot Adél és Istenes Bence

Csobot Adél szülés Istenes Bence
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hétvégén Istenes Bence és Csobot Adél is más-más helyről posztolt képet. 

Néha bizony a friss szülőknek is kell a kikapcsolódás. Bence és Adél ezt tartja is, így ha lehetőségük van, kimozdulnak egy kis időre a pici Nátán nélkül. Istenes Bence a hétvégén Amszerdamból posztolt képet - oda ruccant ki Fluor Tomival.

Forrás: Instagram/istenesbence

De Adél sem otthon búslakodott: a képmegosztó oldalra feltöltött képe szerint lánybúcsún volt, testvére ugyanis nősülni készül.

Forrás: Instagram/adelcsobot

A pár kisfia, Nátán tavasz végén született meg, itt pedig bemutattuk, milyen csodás fotósorozatot készített róla Nánási Pál.

Nyílt levél az anyáknak, akik bántalmazzák a gyerekeikethttp://www.life.hu/csalad/20160808-nyilt-level-a-csaladon-beluli-eroszak-ellen.htmlA 2014-es bűnügyi statisztika 4163 "gyerek érdekeit sértő vagy család elleni bűncselekményt" tart nyilván. Ez a szám csak a jéghegy csúcsa, több ezer olyan eset történik nap mint nap Magyarországon, amelyek rejtve maradnak és soha nem kerülnek be a statisztikákba. CsaládThinkstockJamie Oliver ötszörös apa lett: Fia született!http://www.life.hu/csalad/20160808-megszuletett-jamei-oliver-otodik-gyermeke-aki-kisfiu-nevet-meg-nem-kapott.htmlBüszkén osztotta meg újszülött gyermeke fotóját Jamie Oliver, akinek családja így már 7 tagúra bővült. A szakács a gyermek nemét is elárulta: kisfia született! Család--Berki Krisztián és Hódi Pamela elhúzták Vuk nótájáthttp://www.life.hu/csalad/20160805-igy-enekel-csaladjaval-berki-krisztian.htmlEmlékeztek még a Vuk betétdalára? Már ezért is megéri megnézni Berki Krisztián és Hódi Pamela dalolászását. Sajnos Nati nem akart énekelni, de az biztos, hogy iyen bájos felvételt rég láttunk! CsaládOrigoA leghűségesebb sztárpár: Sarah Michelle Gellar és Freddie Prinze Jr.http://www.life.hu/csalad/20160805-sarah-michelle-gellar-es-freddie-prinze-jr-kapcsolata-es-csaladja.htmlTöbb mint 14 éve tart Sarah Michelle Gellar és Freddie Prinze Jr. kapcsolata, akik a Tudom mit tettél tavaly nyáron című film forgatásán szerettek egymásba. Szerelmük példa lehet minden sztárpár számára, ugyanis botrányoktól mentes, harmonikus életet élnek! CsaládOrigoJanet Jackson kiakadt: "Hazugság a béranya!" http://www.life.hu/csalad/20160805-janet-jackson-50-evesen-kismama-lett.htmlAz már bebizonyosodott, hogy Janet Jackson anya lesz, ezt hallva pedig beindultak a találgatások is. Vajon béranya hordja ki az 50 éves énekesnő gyermekét, vagy ő vállalkozik ár ennyi idősen is? Janet végre megszólalt az ügyben! Család--Sosem látott felvétel került elő Anglia uralkodójáról: fotó! http://www.life.hu/csalad/20160808-erzsebet-kiralyno-igy-nezett-ki-gyerekkent-sosem-latott-foto-kerult-elo.htmlRégi, elfeledett képek láttak napvilágot Anglia királynőjéről, a fotók II. Erzsébet családjáról készültek. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.