Anne Hathaway kisbabája egyre cukibb: hatalmasat nőtt a sztárcsemete

Anne Hathaway fotó kisbaba cuki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a színésznő eddig nagyon ritkán engedett betekintést a magánéletébe, most egyre több felvétel készül róla és a családjáról. 

Ahogy mi is beszámoltunk róla, Anne Hathaway első gyermekéről végre megjelentek az első fotók. A színésznő mostanság semmi másra nem koncentrál, csak az ő és a kicsi egészségére. Nemrég New Yorkban sétálgatott a férjével és a gyermekével, akiről újabb ennivaló felvételek készültek. Jonathan hatalmasat nőtt az elmúlt hónapokban, sőt lassan látszik, hogy nagyon hasonlít az édesanyjára.

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Jwny Siny

A büszke édesanya a jelek szerint teljesen kivirult, és még mackónadrágban is pompásan fest. Kiváncsian várjuk, hogy a csöppségnek vajon lesz-e kistesója a közeljövőben.

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Jwny Siny

Gyűjti a béna kalapokat Anne Hathaway

Nincs ronda nő, csak "érdekes" - tartja a mondás. Na, ugyanez igaz Anne Hathaway sapkáira is. A gyönyörű színésznőnek úgy tűnik, új szenvedélye van: gyűjti a béna fejfedőket. A minap például ebben a barna csodában jelent meg
Hát nem édes? Így szundikál Jamie Oliver újszülött kisfia http://www.life.hu/csalad/20160822-jamie-oliver-kisifa-egyszeruen-tunderi-igy-alszik-anyukajan-a-pottom-fiucska-foto.htmlA sztárszakács rettentő büszke a kisfiára, így újabb bejegyzéssel lepte meg a rajongókat. A kis csöppség egyszerűen ennivaló! CsaládOrigoRába Tímeát szíven ütötte fia döntése - Furcsa lesz az új helyzethttp://www.life.hu/csalad/20160820-raba-timea-egykori-szepsegkiralyno-fia-osszekoltozik-baratnojevel.htmlRába Tímea, egykori szépségkirálynő fantaszikus formában van, nehéz elhinni, hogy legidősebb gyermeke már 22 éves. A fiú hatalmas lépésre szánta el magát, amitől édesanyja nem éppen boldog.Család--Íme, a legfrissebb fotók a várandós Mila Kunisrólhttp://www.life.hu/csalad/20160819-ime-a-legfrissebb-fotok-a-varandos-mila-kunisrol.htmlA gyönyörű színésznőnek jól láthatóan növekszik a pocakja, második gyermekét várja. A napokban kapták őt lencsevégre. Család--Hoppá! Geszti Péter elengedné a lányait, ha tehetségkutatóba mennének http://www.life.hu/csalad/20160818-geszti-peter-a-sajat-lanyait-is-szivesen-elengedne-egy-tehetsegkutatoba.htmlA zenész mindig is jól beszélt a gyerekek nyelvén, sőt a saját lányaival is hamar megtalálta a közös hangot. Ha úgy akarnák, szívesen engedné őket zenei pályára is. CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoExkluzív tartalom! Itt az első fotó Anne Hathaway első gyermekéről http://www.life.hu/csalad/20160817-anne-hathaway-kisbabaja-a-szineszno-vegre-megmutatta-a-gyermeket-foto.htmlVégre megérkezett az első kép a gyönyörű színésznő kisbabájáról, Jonathanről. A sztárt és gyermekét Manhattan utcáin kapták lencsevégre. Család--Katalin nem kényezteti el a gyerekeit: nagyon szigorú szülőhttp://www.life.hu/csalad/20160816-katalin-hercegne-szigoru-szabalyok-szerint-neveli-a-gyerekeit-nem-turi-a-hisztit.htmlA királyi sarjak élete nem egyszerű, bizony tudniuk kell viselkedni, akármilyen kicsik is még. György és Sarolta szigorú szabályok szerint él, édesanyja nem tűri a hisztijüket. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.