Hát nem édes? Megmutatta kisfiát Justin Timberlake

fotó kisfiú színész Justin Timberlake cuki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Múlt hétvégén egy lesifotós kapta lencsevégre az apa-fia párost, amint éppen kirándultak. A kis csöppség egyszerűen ennivaló.

A hírek szerint a sztárcsemete nem marad egyke: az énekes felesége, Jessica Biel állítólag nemrég tudta meg, hogy ikrekkel várandós. Silas 2015. áprilisában látta meg a napvilágot, a pár első gyermekeként. A kirándulásra a párost elkísérte a család dadája is. A kép alapján a csöppség nagyon élvezte az édesapjával töltött perceket. A Beverly Hills parkjában tett sétát persze azonnal meg is örökítették, melyről most te is láthatsz egy felvételt. Íme:

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Knng Mega
Összehozta őket a szülői: Szinetár és Bereczki közös szelfin pózolhttp://www.life.hu/csalad/20160901-szinetar-dora-es-bereczki-zoltan-kislanya-zorka-elkezdte-az-iskolat-kozosen-mentek-szuloire.htmlBüszke szülőkként indultak első közös értekezletükre, amit nem mulasztottak el dokumentálni sem. Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra kislánya megkezdte az iskolát! CsaládOrigoSzívszorító! Egy csodás kertet kap fiaitól Diana hercegné http://www.life.hu/csalad/20160831-diana-hercegne-emlekere-egy-csodas-kertet-epitettek-a-kiralyi-csalad-tagjai.htmlA szívek királynője pontosan 19 éve hagyott itt minket. Családja ennek emlékére egy különleges dologgal készült, mely mellett minden rajongó leróhatja majd a kegyeletét. Család--Megszületett Carice van Houten, a Trónok harca sztárjának első gyermeke http://www.life.hu/csalad/20160829-megszuletett-carice-van-houten-szineszno-a-tronok-harca-sztarjanak-elso-gyermeke.htmlAnyuka lett a népszerű sorozat 39 éves színésznője. Család--Óriási az öröm a Király családban: apuka lesz Benjáminhttp://www.life.hu/csalad/20160829-kiraly-linda-nagy-bejelentest-tett-apuka-lesz-occse-kiraly-benjamin.htmlAz énekesnő képmegosztó oldalán egy fotóval tudatta a nagy hírt. CsaládFotó: Marton Szilvia - OrigoÍme, ezen a képen pityereg most az internethttp://www.life.hu/csalad/20160826-a-szules-elott-meg-egyszer-atolelte-masik-lanyat-a-varandos-no.htmlA szülés egyike azon témáknak, amelynek örömét és fájdalmát a mai napig nehezen tudjuk szavakba önteni. Egy fotográfus, Laura Paulescu egy megható képen dokumentálta egy édesanya és lánya életének fontos mérföldkövét: a kistestvér érkezése utolsó pillanatokat kettesben. CsaládOrigoMegszületett Juhász Adrienn kislányahttp://www.life.hu/csalad/20160825-hurra-megszuletett-juhasz-adrienn-kislanya.html Juhász Adrienn édesanya lett! A kislányáról pedig csodás képeket közölt. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.