Órisápocakot villantott Baby Gabi!

Forrás: Facebook/Baby Gabi -
ikrek terhesség pocak Baby Gabi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Baby Gabi óriáspocakkal várja ikrei érkezését. Az énekesnő számára nem volt felhőtlen időszak a terhesség, de hamarosan kibújnak a babák és minden probléma a feledés homályába merül.

A Baby Sisters egykori énekesnője már a 35. hétben van, ikerbabái pedig óriásiak lehetnek, hiszen anyukájuknak méretes pocakja nőtt az elmúlt hónapok alatt.

Szegény Gabinak nem volt felhőtlenül boldog a babavárás, ugyanis terhességi diabéteszt is megállapítottak nála, ezáltal szigorú étrendet kellett követnie. A szépséges kismama kedvét persze ez sem szegte, ő így is boldogan, babái egészségéért mindent megtéve várja azok érkezését.

Legutolsó közösségi oldalára posztolt fotója is erről árulkodik. Smink nélkül, mosolyogva mutatja rajongóinak, hogy bizony egyre kerekebb már az a pocak.

Nehezen bírja Baby Gabi a várandósság utolsó hónapjait

Október végére várja Baby Gabi ikerfiai megszületését, azonban az énekesnő szerint hamarabb fognak a világra jönni. Valószínűleg nem is bánná, ha ez így történne, mert már nehezen bírja az utolsó hónapokat. 10 percenként le kell feküdnie, és a terhességi cukorbetegség sem könnyíti meg a dolgát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.