Sarka Kata fia még nem áll készen az iskolakezdésre?

Sarka Kata iskola iskolakezdés Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péter és Sarka Kata kisebbik gyermeke, Dávid első osztályos lett, így nem csoda, hogy nagy az izgalom a családban. Bár Katának többen is javasolták, hogy várjanak még egy évet az iskolakezdéssel, a szépség azonban másképp döntött.

Mint arról beszámoltunk, Sarka Katáéknál is becsöngettek, ráadásul az izgalmat fokozza, hogy a kisebbik gyermek,

a mindössze hatéves Dávid iskolás lett.

Kata a FEM3 Caféban mesélt az iskolakezdés örömeiről és persze a félelmeiről is, valamint azt is elárulta, hogy sokan azt javasolták neki, hogy fia egy évvel később üljön be az iskolapadba, azonban ő ezt nem akarta. Kíváncsi vagy rá, miért nem? Az alábbi videóból megtudhatod!

Sarka Kata elköltözött Hajdú Pétertől

Állítólag egy hatalmas teherautónyi holmival távozott a családi fészekből a műsorvezető gyönyörű felesége. A teljes cikket itt elolvashatod!

Szinetár Dóráék kislánya egyelőre nem készül színészi pályárahttp://www.life.hu/csalad/20160906-szinetar-dora-es-bereczki-zoltan-kislanya-egyelore-nem-keszul-szineszi-palyara.htmlSzinetár Dóra és Bereczki Zoltán kislánya, Zorka már általános iskolás Ennek örömére szülei nemrég egy közös fotóval rukkoltak elő. Sőt, a büszke édesapa azt is elárulta, hogy lánya imádja az iskolát, ám egyelőre nem kacérkodik a színészettel. CsaládOrigoÍme, ezen a képen pityereg most az internethttp://www.life.hu/csalad/20160826-a-szules-elott-meg-egyszer-atolelte-masik-lanyat-a-varandos-no.htmlA szülés egyike azon témáknak, amelynek örömét és fájdalmát a mai napig nehezen tudjuk szavakba önteni. Egy fotográfus, Laura Paulescu egy megható képen dokumentálta egy édesanya és lánya életének fontos mérföldkövét: a kistestvér érkezése utolsó pillanatokat kettesben. CsaládOrigoMegszületett Juhász Adrienn kislányahttp://www.life.hu/csalad/20160825-hurra-megszuletett-juhasz-adrienn-kislanya.html Juhász Adrienn édesanya lett! A kislányáról pedig csodás képeket közölt. CsaládOrigoVilmos herceg: "20 éve minden egyes nap hiányzik anya!"http://www.life.hu/csalad/20160825-vilmos-herceg-oszinten-meselt-az-edesanyja-elvesztese-miatt-atelt-fajdalmarol.htmlAz egész világ könnyezett, amikor 1997-ben Diana hercegnő egy autóbalesetben életét vesztette. De a legnagyobb sokk a hercegnő családját érte. A napokban Vilmos herceg őszintén mesélt édesanyja elvesztése miatt érzett fájdalmáról. CsaládAFPObama kisebbik lánya, Sasha pincérnőnek állthttp://www.life.hu/csalad/20160805-obama-kisebbik-lanya-sasha-pincernonek-allt.htmlBizony, jól olvastad: Az Amerikai Egyesült Államok leköszönő elnökének lánya egy gyorsétteremben pincérkedik. Család--Mi történt Paul McCartney és lánya között? Nem felhőtlen a legendás zenész boldogságahttp://www.life.hu/csalad/20160805-paul-mccartney-ismet-a-felesegevel-kettesben-nyaralt.htmlMint egy szerelmes kamasz, úgy pancsolt a 74 éves Paul McCartney feleségével, az 56 éves Nancy Shevellel Nápolyban. Azonban a Beatles-legenda vakáció sorozatának statisztikái alapján felvetődött egy kérdés: A zenész miért nem nyaral soha együtt az előző házasságából született lányával?! Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.