A Los Angeles-i rendőrség megszólalt Brad Pitt-tel kapcsolatban

Forrás: AFP -
Brad Pitt válás rendőrség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Los Angeles-i rendőrség szóvivője végre tiszta vizet öntött a pohárba. 

Angelina és Brad válása kapcsán a lapok máris arról írtak, hogy az FBI is nyomoz az ügyben, miszerint Brad bántalmazta a gyerekeit. Volt szó egy olyan magánrepülőútról is, amikor állítólag a színész drogozott, ivott, majd fizikailag és lelkileg is "bántotta" gyermekeit. Ám úgy tűnik, a pletykák szerencsére nem igazak.

Forrás: AFP

Csütörtökön ugyanis a Los Angeles-i rendőrség szóvivője közölte, nem indítottak vizsgálatot a színész ellen gyermekbántalmazás miatt, és mindaz, ami olvasható volt erről, csak egy durva pletyka – mondta Sergeant Barry Montgomery a Hollywood Reporternek. "Tudjuk jól, hogyan lesznek egyre hihetetlenebbek a pletykák, de reméljük, most megállíthatjuk őket" – mondta a szóvivő, hozzátéve, sosem hallgatták ki a sztárt ilyen ügyekben.

Az Angelina és Brad válása körüli balhé a várandós Marion Cotillard-t is kiakasztotta, aki a képmegosztó oldalán üzent először és utoljára a pletykák kitalálóinak.

Megszületett Adam Levine és Behati Prinsloo kisbabájahttp://www.life.hu/csalad/20160922-megszuletett-adam-levine-enekes-es-behati-prinsloo-modell-kisbabaja.htmlAdam Levine és felesége úsznak a boldogságban: kislányuk makkegészséges. Család--Újabb cuki kismamafotókat lőttek Mila Kunisrólhttp://www.life.hu/csalad/20160922-kismama-fotokat-lottek-a-szinesznorol-lehet-hogy-harom-gyereket-szeretne.htmlKertésznadrágban kapták lencsevégre Milát és gömbölyödő pockját. A sztár, aki legutóbb azt nyilatkozta a gyermekvállalásról, hogy nem állnak meg a második babánál, csodaszép kismama. CsaládOrigoBrad Pitt verte a gyermekeit? Durva vádak a sztár ellenhttp://www.life.hu/csalad/20160922-brad-pitt-valas-angelina-jolie-a-szinesz-a-hirek-szerint-bantalmazta-a-gyerekeit.htmlTöbb, a párhoz közeli forrás szerint a sztár nem egyszer megütötte a gyerekeket, főleg alkoholos befolyásoltság alatt. Család--Erős Antónia küzd a reggelekkel- nagy változások álltak be a híradós életébenhttp://www.life.hu/csalad/20160922-eros-antonianak-rengeteg-problemaval-kellett-megkuzdenie-az-ikrei-iskolaba-kerultek.htmlIdén nagy változás következett be Erős Antónia, de legfőként a gyermekei életében. Az ikrek iskolások lettek, ami miatt rengeteg nem várt problémával kellett megküzdenie a híradósnak. CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoSarka Kata: "Csalódott vagyok, hogy nem sikerült összetartanom a családomat"http://www.life.hu/csalad/20160921-sarka-kata-es-hajdu-peter-csalodott-vagyok-hogy-sikerult-osszetartanom-a-csaladomat.htmlKedden este, az ATV-n bemutatkozó Henrik angyalai című műsorban Sarka Kata vendégeskedett Havasnál. És meglepő őszinteséggel vallott házassága kudarcáról. Család--Drogfüggő a családban: oldjátok meg együtt a dolgot! http://www.life.hu/csalad/20160920-drogfuggo-a-csaladban-oldjatok-meg-egyutt-a-dolgot.htmlA drogfüggőségről tudjuk, hogy létezik, ám sokan nem is gondolnak arra, hogy a legszűkebb környezetükben is szembekerülhetnek a problémával. De mik a jelek, és egyáltalán, milyen út vezethet el a gyógyulásig? Szakértő segítségét kértük a téma körbejárásához. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.