Erős Antónia küzd a reggelekkel- nagy változások álltak be a híradós életében

Fotó: Szabó Gábor/Origo -
ikrek probléma iskola stressz család Erős Antónia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén nagy változás következett be Erős Antónia, de legfőként a gyermekei életében. Az ikrek iskolások lettek, ami miatt rengeteg nem várt problémával kellett megküzdenie a híradósnak.

Erős Antónia gyerekei számára is véget értek a vidám játékból és délutáni alvásokból álló óvodai évek. Megkezdődött a tanulás, ezzel együtt a sokkal mozgalmasabb reggelek, amik rengeteg szervezést és fejtörést igényelnek. Már az iskola előtt is tapintható volt a családban a feszültséggel teli várakozás, hiszen a megfelelő intézményt is nehezen tudták kiválasztani.

Erős Antóniának rengeteg nem várt problémával kellett megküzdenie Fotó: Szabó Gábor/Origo

Sok iskoláról csúsztak le a túljelentkezés miatt, és az ikrek is beleszóltak a választásba, így nem volt egyszerű dűlőre jutniuk. A két csemete ráadásul nagyon különböző, így kifejezetten nehéz volt olyan intézmény találniuk, ahol mindketten kiteljesedhetnek. "Abban azonban biztosak voltunk, hogy ennek ellenére sem tudjuk majd két különböző intézménybe vinni őket reggelenként" - mondta a híradós a hot! Magazinnak. Hozzátette, az ismertsége sokszor hátrány volt. "A pedagógusok velünk sem kivételeztek, nem jelezték semmilyen módon, hogy nyugi, felvesszük ám a gyerekeket. Sőt,

volt olyan iskola, ahol kimondottan hátránynak éreztem az ismertségemet"

- vallotta be Antónia, aki azóta is küzd a reggelekkel, szerencse, hogy férjével jól együtt tudnak működni. "Arra figyeltünk, hogy amikor valamelyikünk idegesebb, ezt ne fokozzuk tovább egymásban. Szerencsére a férjemmel csapatban is nagyon jól működünk" - árulta el a híradós.

Csobot Adél: "Tisztában vagyok vele, hogy a neheze még hátra van!"http://www.life.hu/csalad/20160922-csobot-adel-fel-a-valtozasoktol-de-azert-varja-is-uj-otthonat-es-annak-kulturajat.htmlCsobot Adél és Istenes Bence néhány hete jelentette be, hogy életük egyik legnagyobb kalandjára vállalkoznak: Kölnbe költöznek és ott kezdenek új életet.Család--Péter Szabó Szilvi már a finishben- az utolsó simításokat végzi a kismamahttp://www.life.hu/csalad/20160922-peter-szabo-szilvia-kismama-ragyogo-babakelengyet-valogat.htmlTeljesen átértékelődött Péter Szabó Szilvia élete mióta tudja, hogy várandós. Egyik álma válik ezzel valóra, és látszik is rajta, hogy egyszerűen ragyog a boldogságtól. Már nagyon halad előre az idő: a babakelengyét válogatja az énekesnő CsaládOrigoSom-Balogh Edina: "A baba úgy döntött, nem akar a világra jönni"http://www.life.hu/csalad/20160922-som-balogh-edina-elvetelt-szerinte-a-baba-dontott-ugy-hogy-nem-akar-megszuletni.htmlMindig is az volt a vágya Som-Balogh Edinának, hogy nagy családja legyen. Tavaly teherbe is esett a híresség, ám a magzat nem maradt meg. Edina még most sem tette túl magát ezen a tragédián, pedig ismét várandós. Család--Gólyahír: Kisbabát vár Nótár Mary!http://www.life.hu/csalad/20160922-golyahir-kisbabat-var-notar-mary-enekesno.htmlA magyar énekesnő májusra várja első gyermekét. CsaládFotó: Hámori Zsófia/Life.huHoppá! Brangelináék válása után egy nappal szakított Jennifer Aniston?http://www.life.hu/csalad/20160921-brad-pitt-es-angelina-jolie-brangelinaek-valasa-utan-egy-nappal-szakitott-jennifer-aniston.htmlHát ez érdekes időzítés! Egy nappal azután, hogy Brad Pitt és Angelina Jolie válásának híre végigsöpört a világon, a színész exe, Jennifer Aniston is újraértékelte a házasságát Justin Theroux-val. Azt állítják, ő is a válást fontolgatja. Család--Nyílt levél a nőnek, akire rákiabáltam sorban állás közbenhttp://www.life.hu/csalad/20160919-nyilt-level-a-holgynek-akire-rakiabaltam-sorban-allas-kozben.htmlTermészetesen azt egy embertársunktól sem lehet elvárni, hogy egy számára szokatlan vagy érdekes dologra ne figyeljen fel, adott esetben ne kezdje el nézni. Az azonban igenis mindenkitől elvárható, hogy kíváncsiságával próbáljon meg nem beletaposni a másik ember érzéseibe. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.