Végre! A válási balhé óta először láthatta gyermekeit Brad Pitt

Forrás: Vogue -
Brad Pitt válás Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szeptember 19. óta Brad Pitt először találkozhatott gyermekeivel. 

Ekkor adta be Angelina Jolie a válási papírokat, és költözött egy a gyerekekkel. Brad azonban végre láthatta a kicsiket - erről számol be a People magazin. "Brad a világon mindennél jobban imádja a gyerekeit, és többet jelentenek neki, mint az életben bármi más. Mindig, most és a jövőben is mindent meg fog tenni, hogy velük lehessen" - nyilatkozta a magazinnak egy bennfenntes.

Forrás: Vogue

Braddel egyébként egy terapeuta is ment a gyerekekhez, október 20-ig ugyanis csak így láthatja a kicsiket. Akkor újratárgyalják a korábbi megállapodásokat, de az biztos, hogy Anglina, Brad és a kicsik terápiára fognak járni. Az viszont kiderült, hogy Angelina kizárólagos felügyeleti jogot akar, míg Brad megosztottat.

Angelina Jolie szeptember közepénadta be a válási papríokat, nem sokkal később a színész is megszólalta történtekkel kapcsolatban. Arról is szóltak a hírek, hogy Brad üvöltözött és durva volt a gyerekekkel, egyelőre azonban semmi sem biztos a sztárpár ügyében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.