Hallani sem akar újabb gyerekről Jude Law

apaság Jude Law gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztár jelenlegi kedvesével, a pszichológus Phillipa Coannal már közel két éve él boldog kapcsolatban. Bár úgy tűnik, végre megtalálta az igazit és fülig szerelmes választottjába, mégsem akar újabb gyereket a sármos színész.

A 43 éves világsztár nem is oly régen még nagy nőcsábász hírében állt. Kapcsolatai igen gyümölcsözőek voltak, hiszen nemcsak feleségétől, hanem futó kapcsolataiból is gyereke született. Így Law már öt csemetével büszkélkedhet, akik után busás gyerektartást is fizetnie kell. Hogy népes családját eltartsa, a színész kénytelen egyre több olyan feladatot is elvállalni, amihez semmi kedve. „Jude csak emiatt bólintott rá Japánban egy üdítőital-reklámra, amit egyébként rém cikinek érez. Le kellett adnia megszokott életszínvonalából is, mert ha ugyanúgy költ mint eddig,

pár éven beül csődbe megy."

- álltja egy bennfentes.

Forrás: NORTHFOTO

Exfelesége, Sadie Frot három gyereket szült a színésznek: Rafferty-t aki 20, Iris-t aki 15, Rudy aki 14 éves. Ez után, egy modelltől született meg Sophia nevű 7 éves lánya. Legfiatalabb gyereke 2015 márciusában látott napvilágot, mikor már együtt volt jelenlegi kedvesével, Pippával. A harminc éves pszichológus lassan úgy érzi családot szerezne. Law

ennyi gyerek után viszont hallani sem akar még egyről.

"Szomorú lenne ha Phillipával ezért menne tönkre a kapcsolatuk. (...) Abban bízik, a barátnője legalább addig türelmes lesz, amíg az exfeleségétől született gyerekei nagykorúvá nem válnak, csak hát addig hátra van még jó pár év."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.