Angelina Jolie és a gyerekek terápiára járnak

Forrás: AFP/Yoshikazu Tsuno -
Brad Pitt válás Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy válás sosem könnyű, ám ha mindez kamerák és fotósok kereszttüzében történik a nyilvánosság előtt, az talán még jobban megviseli az embert. 

Angelina Jolie és Brad Pitt válása nem lehet könnyű a gyerekeknek. A kicsik most az édesanyjukkal, Angelinával vannak Los Angeles-i bérelt házukban, hogy elbújjanak a nyilvánosság elő. A színésznő most a barátaira és testvérére, James Heaven-re támaszkodik, ők segítik a színésznőt a nehéz időkben. Állítólag a családot egy terapeuta is segíti. Napokig el sem hagyták az ingatlant, filmeket néznek és a medencében játszanak. "Sokkal mozgalmasabb életet élnek ennél, de most otthon kell maradniuk, a kicsik pedig még nem is értik, mi ez az egész cécó" - nyilatkozta egy bennfenntes a People magazinnak.

Forrás: AFP/Yoshikazu Tsuno

A válás óta egyébként Brad Pitt is elég rossz bőrben van: állítólag nagyon kiborultaz elmúlt hetek történései miatt, és a nehéz időkben a legfőbb támasza édesanyja, akivel naponta beszél telefonon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.