Bonyolódik Brad Pitt állítólagos gyermekbántalmazási ügye

Brad Pitt válás család gyermekbántalmazás Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korábban arról szóltak a hírek, hogy Brad Pitt azon a bizonyos repülőúton nagyon összeveszett legnagyobb fiával, Maddoxszal, most azonban kiderült, a többi gyereke is tarthatott a színésztől. 

Az FBI egy ideje nyomoz Brad Pitt állítólagos gyermekbántalmazási ügyében: pár hete ki is hallgatták Angelina Jolie-t és a gyerekeket. A TMZ azonban most arról számol be, hogy a hatóságok kiterjesztették a Brad Pitt elleni nyomozást, de még mindig csak anyagot gyűjtenek és vizsgálódnak. A kérdés az, pontosan mi történt azon a repülőúton, ahol Pitt és legnagyobb fia, Maddox nagyon összevesztek.

Forrás: AFP/Robyn Beck

Bennfenntesek szerint nemcsak Maddox, de több gyerekek is tarthatott apjától, mert állítólag Bradnek bizony voltak heves kirohanásai. Ezért most az egész családot bevonták a vizsgálatba.

Angelina Jolie szeptemberben adta be a válási papírokat kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva. Állítólag ez a bizonyos repülőút adta meg neki a végső lökést, de jó ideje pletykáltak már korábban is arról, hogy a Bragelina páros élete az esküvő után kezdett rossz irányba menni.

A nap, amikor véget ért a házasságom: "Ami addig felépült újra kártyavárként omlott össze"http://www.life.hu/csalad/20161025-a-nap-mikor-veget-ert-a-hazassagom-megcsalt-ferj-tortenete.htmlÚjabb megcsalás, ahol újfent a mobiltelefon szolgált bizonyítékul, ám ezúttal a feleség volt a hunyó. Múlt heti felhívásunkra ismét klaviatúrát ragadt egy olvasónk és őszintén vallott nekünk a házasságában fellépő problémákról. Család--Bébiszitterrel osztja meg ágyát a házaspárhttp://www.life.hu/csalad/20161026-a-hazaspar-egy-not-vett-be-a-kapcsolatukba-a-bebiszitterrel-osztjak-meg-agyukat.htmlA pár azt állítja, hogy megtalálták a hosszú távú, tartós és boldog párkapcsolat titkát, ami tulajdonképpen az, hogy nem egy pár van benne. DeAnna Rivas és férje, Many úgy döntöttek egy harmadik személyt is bevesznek a családjukba, valamint a hitvesi ágyba is. Család--Teljesen új életet kezdett Tom Cruisehttp://www.life.hu/csalad/20161026-teljesen-uj-eletet-kezdett-tom-cruise-valtozasok-a-sztar-eleteben.htmlVálása óta Tom Cruise nem volt éppen példás családapa, a hírek szerint ugyanis jó ideje nem látta kislányát, Surit. Most azonban úgy tűnik, végre észhez tért a világsztár, és új életet kezdett. Család--Olivia Wilde ismét szelfizik szoptatás közbenhttp://www.life.hu/csalad/20161025-olivia-wilde-szineszno-szelfizik-szoptatas-kozben.htmlOlivia Wilde nemrég adott életet második gyermekének, és ezúttal is a szoptatás mellett teszi le a voksát Hollywood egyik legszebb színésznője. Család--Sosem volt még ennél boldogabb Baukó Évahttp://www.life.hu/csalad/20161025-babahirnek-orvendezik-bauko-eva-es-csaladja.htmlÉva köztudottan imádja a gyerekeket, képmegosztó oldalán rendszeresen posztol közös képeket testvére gyerekeivel. Nem csoda hát, hogy felvillanyozta az egykori ValóVilág versenyzőt az újabb gólyahír. Család--Döbbenet: az édesanyja ránézett kisbabájára, és tudta, nem az övéhttp://www.life.hu/csalad/20161024-az-edesanyja-ranezett-kisbabajara-es-tudta-nem-az-ove.htmlA legrosszabb rémálmainkban szerepelnek olyan történetek, hogy a szülés után nem a mi babánkat kapjuk meg az orvosoktól. Nos, sajnos ilyen a valóságban is előfordul. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.