Cukiságriadó: Megan Fox megmutatta kisbabáját!

Forrás: Instagram/meganfox -
színésznő család Megan Fox
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megan Fox és Brian Austen Green harmadik kisfia augusztus elején született, a büszke anyuka most meg is mutatta két és fél hónapos kisbabáját. 

A baba augusztus 4-én látta meg a napvilágot, és a Journey River Green nevet kapta szüleitől. A párnak már van két kisfia: a legidősebb, 3 éves fiuk Noah, a középső, a 2 éves pedig Bodhi.

Megan most legkisebb fiával szelfizett: meg kell hagyni, iró cuki a bébi!

Forrás: Instagram/meganfox

Nagy változást hozott a pici a sztárpár életében: tavaly ugyanis még arról szóltak a hírek, hogy két gyerek ide vagy oda, Megan és Brian elválnak. Ez után nem sokkal azonban teherbe esett a színésznő, nyár közepén pedig már arról írtunk, hogy a két színész ismét együtt van.

Megéri a gyerek miatt együtt maradni?

Sokan gondolják úgy, a gyereknek az a jó, ha a szülők romokban heverő kapcsolatuk dacára is együtt maradnak, őrzik a tökéletes házasság látszatát, és közösen nevelik fel az utódot vagy utódaikat. Korábban mi is beleástuk magunkat a témába - a cikket itt találod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.