Állítják: valaki lefotózta Liptai Claudiát a császármetszés után

Forrás: Facebook/Liptai Claudia -
TV2 szülés Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, a TV2 műsorvezetője életet adott kisfiának. Azóta pedig több olyan hír is szárnyra kapott, aminek, egyelőre úgy tűnik, nincs valóságalapja.

Mint ismeretes, a színésznő második gyermeke, Pataki Mar­cell Ádám 57 centivel és 3690 grammal látta meg a napvilágot. Lapinformációk szerint azonban a család boldogságát tönkretette egy lesifotós, mivel lefotózta a műsorvezetőt, amikor kitolták a szülőszobából. Azt is tudni vélik, hogy mivel Clau császárral szült, így mégsem jött össze az apás szülés.

Forrás: Facebook/Liptai Claudia

"A színésznő második gyermeke, Pataki Mar­cell 57 centivel és 3690 grammal látta meg a napvilágot. A bababoldogságot egy paparazzo tönkretette, aki lefotózta Claut, amikor kitolták a szülőszobáról. Claudia első gyermekének érkezése sem volt könnyű, a kis Pankával 17 órát vajúdott, amit nagyon megszenvedett, mégis rászánta magát másodszor is a természetes szülésre, hogy az édesapa mellettük lehessen. Ez végül most sem adatott meg, hiszen császármetszés közben az apa nem lehet bent a műtőben" – írja a Bors, azonban a lesifotónak nyoma sincs, és egyelőre a császármetszés hírét sem erősítette meg a büszke, immáron kétgyermekes anyuka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.