„Szánalmas, ellenszenves celeb” – Máris támadják Liptai Claudiát

Forrás: TV2 -
TV2 szülés Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Liptai Claudia életet adott kisfiának. A gratulációk mellett azonban máris megjöttek a trollok.

Lapinformációk szerint egy lesifotós kapta le a TV2 műsorvezetőjét a császármetszést követően, de eddig sem az említett fotó nem került elő, sem pedig a szülés módját nem hozták nyilvánosságra. Claudia a hivatalos Facebook-oldalán tájékoztatta rajongóit a jó hírről, posztja egy nap alatt több mint 47 ezer lájknál jár.

Sajnos azonban trollok is megjelentek az üzenet alatt, ami csak azért érthetetlen, mert minek követnek egy hírességet akkor, ha utána ekézik... Főleg, amikor egy kisgyermek világrajötte a téma. A gyülölkődő kommentekből szemezgettünk:

„Már most imádni való” – miért, ki gondolja azt, hogy egy kisbaba nem „már most imádni való”? Egy kisbabát minden anya, apa, család kezdetektől szeret! Liptai Claudián kívül más is így érez! Elképesztő a sajtó semmitmondó,hatásvadász fogalmazása! Az Aegon-reklám pedig egyenesen visszataszító! Egy kisbabát erre felhasználni .......! Elképesztő! De az még inkább, hogy a szülők megengedték!

„Hát biztos. Az anyikája se a világ közepe. Smink nélkül elég pocsék. Mennyi baba születik, mégse táncolják ķörbe. Most már ezt fogjuk hallgatni.”

„Szánalmas ellenszenves celeb! .....most ezt fogjuk mindig mindenhol olvasni, hogy mikor mit csinálnak, ő és a pasija is, aki elhagyta a családját ezért a cafkáért!!! szánalom szánalom ez a nő, hogy csak a nős pasikat tudta, tudja mindig elcsábitani, undorító celeb!! !!!”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.