Őszinte sorozat a főállású apukákról: a körömfestés is napi program

fotósorozat apa Svédország gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tehetséges svéd fotós pillanatokat örökített meg az apukák otthon töltött napjaiból, amikor csak az ő felügyeletükre voltak bízva a csemeték. Ezekből a képekből született ez az őszinte, és vicces sorozat a főállású apukákról.

Svédországban támogatják a nők és a férfiak között minél egyenlőbben elosztott szülői szabadságot, ezért gyakran maradnak otthon az apukák is a gyermekekkel. Az ilyen pillanatokról készített sorozatot a tehetséges Svéd fotós, Johan Bävman bemutatva, hogyan küzdenek meg az erősebbik nem tagjai a mindennapokkal, amikor csak az ő felügyeletükre van bízva a csemete. A hajmosás, a körömfestés is a napi program része, de a fogmosásért is meg kell harcolniuk.

/1611/Amiko2016111612358
Janet Jackson lelepleződött: 30 éve titkolja lányát a világsztárhttp://www.life.hu/csalad/20161116-kiderult-hogy-nem-a-mostani-az-elso-terhessege-janet-jacksonnak.htmlJanet Jackson eltitkolta 30 évvel ezelőtt született gyermekét. Az exférj állítja, levelet kapott lányától, akinek létezéséről eddig ő sem tudott. Család--Jon Voight megszólalt: ezt gondolja Brad Pitt és Angelina Jolie válásárólhttp://www.life.hu/csalad/20161115-jon-voight-megszolalt-ezt-gondolja-brad-pitt-es-angelina-jolie-valasarol.htmlJon Voight színész köztudottan nincs jó viszonyban lányával, Angelina Jolie-val, az unokákra azonban szokott vigyázni a nagypapa. Most végre ő is elmondta, mit gondol az év válásáról. CsaládAFPPucéran az oltár előtt - A legkülönlegesebb esküvők világszertehttp://www.life.hu/csalad/20161111-a-legkulonlegesebb-eskuvok-a-vilagon.htmlHa esküvőről van szó, a legtöbb ember valami igazán különleges és emlékezetes dologra vágyik, ám az alábbiakban olyan párokról olvashatsz, akik legmerészebb vágyaikat meg is valósították életük legfontosabb napján. Család--Készülj az ünnepekre - Így intézd okosan a karácsony előtti takarításthttp://www.life.hu/csalad/20161114-igy-intezd-okosan-az-unnepek-elotti-takaritast.htmlAz üzletek már karácsonyi lázban égnek, advent első vasárnapjához közeledve pedig lassacskán az otthonok is ünnepi díszbe borulnak. Ahhoz viszont, hogy a lakás valóban teljes fényében tündökölhessen, egy dolog elengedhetetlen: a tisztaság. CsaládThinkstockMegszületett Gönczi Gábor kisfia, Áronhttp://www.life.hu/csalad/20161115-allitolag-megszuletett-gonczi-gabor-tv2-s-musorvezeto-kisfia.htmlGratulálunk, megszületett a TV2 híradósának első gyermeke. CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoVárkonyi Andreát kicsinálja tini lányahttp://www.life.hu/csalad/20161115-varkonyi-andrea-nehezen-bir-a-tini-lanyaval.htmlA műsorvezetőt próbára teszi lánya kezdődő tini kora, nehezen bírnak egymás érzéseivel, indulataival. CsaládFotó: Adrián Zoltán - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.