Kórházban tartotta a tejfakasztóját Gönczi Gábor

2016.12.01. 08:50

A Tények újdonsült apukája a kórteremben tartotta a tejfakasztó buliját.

Teljes egészségnek örvend Gönczi Gábor és családja. A kisbaba november 15-én született, és azóta már kezdenek belekóstolni a különböző szülői szerepekbe.

A 41 éves férfi csodálattal, meleg szívvel mesélt a szülés körüli élményekről. Ahhoz képest, hogy gyenge idegzetűnek tartja magát, úgy véli vétek lett volna ezt a közös élmény kihagyni. Büszke szerelmére, aki mindössze néhány óra alatt, természetes úton hozta világra gyermeküket.

„Életre szóló szövetség, ami ott férfi és nő között kötődik: nincs más élmény, ami ennyire össze tud kötni két embert." – mesélte a hot! Magazinnak.

Gönczi Gábor műsorvezető apa lettFotó: Szabó Gábor - Origo

A kórházban szinte folyamatos volt a látogatók sora, és Gábor is igyekezett minél több időt bent tölteni velük. A TV2-nél hatalmas szeretettel, ajándékokkal fogadták Áron megérkezését, a Tények szerkesztősége pedig egyöntetű tapssal üdvözölte Gábort, mikor először belépett az ajtón.

Adások után mindig visszaszökött egy kicsit a kórházba, és azt is elárulta, hogy a tejfakasztó is ott került megrendezésre.

„A tejfakasztó bulim is velük, hármasban, a kórteremben telt. Vettem egy üveg pezsgőt, és megvártam, míg elalszanak. Hosszú órákig gyönyörködtem a családomban, végiggondoltam, hogy min mentem keresztül az elmúlt években, hogy Ildi hogyan aranyozta be az életemet, és hogyan jutottam el vele idáig. Boldog voltam, megkönnyeztem a pillanatot, és két-három pohár után elnyomott az álom." – vallotta be a megható pillanatot Gábor.

A kicsi azóta szépen cseperedik, szülei szerencséjére az éjszakákat is átalussza.

Gönczi GáborcsaládkisbabaSzületés