Kitört az igazi háború Angelina és Brad között

Forrás: AFP/Robyn Beck -
Brad Pitt válás tárgyalás Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, mégsem sikerült Angelina Jolie-nak és Brad Pittnek megegyezni a válást érintő témákban. A sztár apuka kitért a hitéből. 

A válás kellős közepén álló páros egyszer már közös nevezőre jutott, és úgy döntöttek, nem vonják be a nyilvánosságot a tárgyalásaik részleteibe.

Brangelináék válnak: de mi lesz most a gyerekekkel? Forrás: AFP/Robyn Beck

Ám a 41 éves sztár anyuka fordított a helyzeten:

mégsem akarja kizárni a sajtót a tárgyalásokról.

A legfontosabb témák egyike a hat gyermek elhelyezésének ügye, mellyel kapcsolatban Brad Pitt nem ismer tréfát. Teljesen kikelt magából, amikor megtudta Angie legújabb elképzelését.

Angelina és Brad nem tudnak megegyezni a gyerekek ügyében Forrás: AFP

Kijelentette, hogy ha kell, agresszívabban fog fellépni, de mindenképp meg akarja óvni a gyerekeket a média meghurcoltatásaitól. Ha nincs más választása, még el is viszi őket az anyjuktól. Véleménye szerint ezzel feleslegesen okoznának fájdalmat a kicsiknek, és ezt mindenképp szeretné megakadályozni – tudta meg a TMZ.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.