Végre! Fotókon Blake Lively és Ryan Reynolds családja

család Blake Lively Ryan Reynolds
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges dolog történt a minap: Blake Lively és Ryan Reynolds nem a reflektorfényben élik a családi életüket, most azonban a sztárpár a két gyermekével jelent meg a nyilvánosság előtt. 

A jeles alkalom az volt, hogy Ryan Reynolds csillagot kapott a Hollywoodi Hírességek Sétányán, ide pedig elkísérte őt gyönyörű felesége, Blake Lively és két gyermekük: a két éves kislány, James, és második kislányuk, akinek a nevét még nem hozták nyilvánosságra, és aki egyébként idén szeptemberben született.

Ryan Reynolds, Blake Lively és a gyerekek Forrás: AFP/Mark Ralston

Ez volt az első alkalom, hogy ők négyen együtt szerepeltek a nyilvánosság előtt, és korábban sem sűrűn mutatkoztak gyerekkel kamerák előtt.

Ryan Reynolds, Blake Lively és a gyerekek Forrás: AFP/Mark Ralston

Meg kell hagyni, a picik csodaszépek, a pár pedig láthatóan imádja egymást.

Ryan Reynolds és Blake Lively Forrás: AFP/Mark Ralston

Blake pedig ugyan még mindig nem nyerte vissza a terhesség előtti súlyát, de épp ezért imádjuk: úgy tűnik, ő egy abszolút igazi nő, aki nem sanyargatja magát csak azért, hogy pár nappal a szülés után pózolhasson a kamerába.

Blake Lively szülés után is gyönyörű Forrás: AFP/Mark Ralston

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.